Ingen vei tilbake

Vi har lenge hatt planer om å pusse opp stua, men Ting Tar Tid i heimen... Eksemfingre egner seg dårlig til lim og maling... Men - sist mandag (25. mai) satte vi igang..
golf oppussing og sykling 004

David er kjempeflink til å hjelpe til med å skrape vekk gammel tapet. Ingen raske løsninger her igården iallefall. All gammel tapet skal bort før ny miljøstrie og maling skal på...
golf oppussing og sykling 005

Og her ligger den gamle veggen - i filler på gulvet. Veggene har vært veeeldig gule nå i 12 år, så det skal bli utrolig godt å få gjort noe med dette...(Det var utrolig fint da vi pussa opp sist - og veldig itiden.. gule vegger, grønne møbler og en bord malt i grønt og burgunder... :o))
Det værste med hele greia er uansett å tømme stua. DET tar tid. Jeg har bært, kastet, stuet vekk, ryddet...og hvem visste at innerst i sølvtøyskuffen hadde vi en stor boks med nabbiperler??? Ikke jeg iallefall. De har sikkert vært der de siste fem årene, for det er lenge siden jeg stadig tråkket på disse dingsene som var overalt - heldigvis!
Vel, vel..har enda noen tallerkener å plassere på foreløbig ukjent sted...
Lette egentlig etter en annen sang, men denne va'kke så værst når det går mot helg... ikke sant, Hans?

2 kommentarer

watchmoose

29.05.2009 kl.09:54

Her, henslengt på fjellet med beina i været og lurer på hva jeg skal gjøre, ønsker jeg det en fantastisk pinsehelg. :)))

Cathrine

29.05.2009 kl.11:21

Hei :)Det er så morsomt med oppussing- og slitsomt! Men godt å få litt hjelp :)Ha en flott pinsehelg med dine!Klem

Ramaskrik

29.05.2009 kl.19:51

Det ser ut som et stort prosjekt.......Så flinke dere er?Ha ei fin pinsehelg!

Småen

30.05.2009 kl.00:18

Sangen er nok så som så, men problemstillinga den tar opp er absolutt kjent... :P

Kari/Hestia

30.05.2009 kl.02:35

Småen: Det var vel helst det at jeg tenkte gjenkjennelsesfaktoren var høy som gjorde at jeg fikk visse assosiasjoner - uten at jeg direkte kjenner detaljene (heldigvis)....

Småen

30.05.2009 kl.03:40

Ta det med ro, kjenner ikke så mange detaljer selv. Er kanskje ikke grunn til å ta det med ro, men likevel :P Har holdt meg i skinnet i kveld da, var på skolen til 02:34, før jeg kjørte en tilfeldig hasjrøykende franskmann hjem fra byen. Dagens gode gjerning, så nå kan jeg være ond resten av døgnet :D

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits