Stritt miljø

..eller miljøstrie. Akkurat nå stritter jeg imot det meste!! Tre av fire hjørner er heldigvis ferdige, så nå er det ren plankekjøring, det som står igjen. Jeg syns det er kjempemorsomt å pusse opp, men akkurat den biten med å få tapeten i vater, skøytene usynlige og hjørnene rette - uten bulker - kan ta knekken på ethvert ekteskap.
Heldigvis berga vi oss gjennom denne krisa også. Nå skal jeg henge ut noe klær, lage middag og soooove før jeg skal på vakt. Det ble egentlig bra, det vi har gjort hittil på stua :o)
-bilder får jeg ta senere en dag. Nå må jeg være litt husmor (Og se om jeg finner David. Han rømte, midt under den værste stormen. Jeg tror han fant ut at kjellerstua var langt mer levelig, og på behørlig avstand fra foreldrenes tjating)

Håper dere alle har hatt en trivelig pinse.

-klem-

2 kommentarer

Line

01.06.2009 kl.17:40

Oppussing kan være gøy men og fryktelig....Ha en fin jobbeøkt :)

aslaug

02.06.2009 kl.13:58

Uff, det skal ikke alltid være lett nei. Tapet synes jeg og er skikkelig vanskelig! Dere er flinke, det er litt av en jobb å pusse opp:) Håper du får en fin uke! Klem

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits