Prosjekt stue

Alle har vel fått med seg at vi lever i et utrolig rotete hus for tiden... Bare det å tømme stua og finne plass til alt var egentlig et STORT prosjekt .

Oppgaven starter selvfølgelig inne i hodet, med planlegging, og ikke minst med planlegging sammen med D. Alikevel er den første "ordentlige" oppgaven å dra på byggsenteret....
dsc00060         fra telefonen igjen 012

Tapetveggen ble sidelengs (sorry). Nå ble det jo ikke tapet, men miljøstrie på oss. Da trenger man maling!!!
029   030

Man kan vel ikke klage på utvalget av farger... Vi er imidlertid så kjedelige at vi valgte fersken, den fargen vi har brukt ellers i huset.

I dag har vi virkelig fått gjort masse.Dvs, D har gjort masse. Jeg ligger rett ut innimellom, men jeg har iallefall vaska taket så det er klart til maling. Måtte hvile lenge etterpå, men jeg er så glad for at jeg er ferdig med det. Jeg tok de siste knølete bitene av tapetseringa også, mens D begynte å male veggene...
fra telefonen igjen 009

D maler veggen bak TV-seksjonen

fra telefonen igjen 017  fra telefonen igjen 014

Det ser ikke mye ut som ei stue, da.. Pga takmalinga er det plast over alle de store møblene

fra telefonen igjen 016   fra telefonen igjen 010Møblene skal byttes ut, men det får vi ta etterhvert. Gulvet skal også skiftes ut til parkett. Listene blir hvite profilerte. Ny verandadør må vi også ha...
I det ene hjørnet over er det malt et strøk på veggen, men fargen vises veldig dårlig....

Nå har dere fått en liten titt iallefall. Det tar litt tid med oss, men det BLIR bra etterhvert - tror jeg.

Nå er oppvaskmaskina ferdig, så det er vel på tide å køye. Må bare drikke opp rødvina mi først (bare et lite glass.. innimellom penicillinen)
Natta - og ha en riktig fin søndag.
LUv you all ♥

-klem-

2 kommentarer

Everydaylove

07.06.2009 kl.09:55

De ter så gøy med slike prosjekter syns jeg selv om det er styr også. Det er sååå moro når ting blir litt annerledes. Føler nesten som man har nytt hus;o)Jeg planlegger litt ommøblering her jeg da, men gubben rynker litt på nesa Hrmf....Og vårt prosjekt blir å få en ny veranda, men det må skje NÅ før sommern er godt igang og vi ikke får noe sted å ligge pale til steking....Ha en nydelig søndag vennen!

karina

07.06.2009 kl.10:44

sv: tusen takk snille deg! jeg vurderer sterkt å gå til legen i morgen tidlig og få en sykemelding ja. trenger noen dager nå.. burde jo hatt det de siste dagene og, men jeg visste liksom ikke om det var noe bedre å tråkke rundt hjemme oppå hverandre.men takk for at du tenker på meg!god søndag til deg.klem.

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits