Møbelringen skaper trivsel hjemme hos oss også

Etter å ha pusset opp stua tidligere i 2009, var det før jul tid for å begynne å kjøpe møbler. Hos oss er det kjemisk fritt for hvite vegger - det gjorde jeg meg ferdig med for 20 år siden, da alle trodde vi var gale som hadde så mye hvitt. Jeg vet det er "i tiden", og jeg syns det er vakkert, men vi har litt andre farger og litt tyngre møbler...
(Blitsen forandrer fargene på dette bildet, men jeg ville vise fram bordet uten duk..)
Jeg ble kjempefornøyd med beige vegger og hvite lister. Gulvet er greit - jeg kunne tenkt meg skipsgulv, men ville ikke betale hva det kostet, så da ble det helt grei parkett istedenfor.
Møblene er kjøpt på Møbelringen, og servicen på butikken i Kristiansund er upåklagelig. Tremøblene Amadeus fra Rov:co har vært et ønske lenge. Vi kjøper litt etter litt, og i første omgang ble det bord, lampebord og stereobenk. Nå er også et bokskap og ei hylle bestilt.

I tillegg skal stolene, gardiner og lamper byttes ut. Stolene venter vi bevisst med, men lamper og gardiner har jeg ikke funnet ennå. Leter til jeg finner noe jeg virkelig liker, så får det gamle bare være så lenge...

2 kommentarer

Anita

18.01.2010 kl.22:46

Ikke helt min stil,men fint likevel;)

molle

18.01.2010 kl.23:15

Gratulerer med ny stue. Det ble kjempefint. Deilig å fornye seg av og til.

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits