Søndagstur til Stavneset

Etter en uke med fantastisk høstvær på Nordmøre, våknet vi til grå himmel med en og annen rendråpe i lufta. Perfekt turvær! Vi spiste sen frokost, og David fikk valget mellom å rydde rommet sitt eller å gå på tur, så han ble med ut til Stavneset fyr.

Dette er en lett tur, som man fint kan gå selv om man trenger staver eller ikke er vant til å gå i marka.Først treffer man på litt moderne utendørskunst. Uvant, men etter å ha tenkt meg litt om, så...Hvorfor ikke?

Resten av veien traff vi masse koselige mennesker, noen tok jeg bilde av også..Randi og Jan Kåre var vi i selskap sammen med i går kveld. I dag gikk vi sammen hjemover fra Stavneset.Jonathan var med bestefar Alf på tur.Fra Stavneset ser man over til Kristiansund. (Hastverksbilde.. Jeg var redd for å bli innelåst på loftet og måtte være der til neste søndag...)David og D inne i et av husene..Jeg og David foran Stavneset fyr.

Håper dere alle har hatt en fin høstdag!

2 kommentarer

altvel

03.10.2010 kl.17:02

åh, her på hedmarken regner det stritt og det frister lite å gå ut nå. Jeg har derimot hatt to lange flotte sykkelturer forrige uke og følelsen av å være en friskis sitter enda litt i. Så en innedag får jeg tåle. Flotte bilder fra søndagsturen!

Hege O)

peevee

03.10.2010 kl.17:06

Det ser flott ut!

Her i Telemark regner det. Det HØLJER ned!

Ha en fin søndag kveld!

peevee

leirabestas

03.10.2010 kl.17:22

En nydelig tur,hvorfor tenkte ikke jeg også på det? ta på regntøy og gå ut.Du er iallefall fornuftige og flink.Jeg har sittet på rumpen i hele dag,avbrutt av en snartur bort i løda etter mer ved:))

Det blir masse trakking i morgen da,da får jeg gått for dagen i dag også.

Det var koslige bilder du hadde ,kos deg videre i kveld

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits