Bjarnes malerier
Da jeg var på Stavneset i går, møtte jeg på Bjarne Jensen. Jeg har skrevet om ham i bloggen min tidligere, men en god ting kan ikke omtales for ofte, og en god maler har jeg alltid plass til. Foranledningen til at jeg  dro hjem til ham i går, var at da D fylte femti i sommer, skulle han få noe spesielt på dagen sin fra min mamma og pappa. Vi ble enige om at et maleri var midt i blinken, men jeg rakk ikke å ordne det før vi dro på ferie.

I går ettermiddag dro jeg altså hjem til maleren på Naustvollan og fikk se hva han har av ferdige arbeider. Han har utstillinger iløpet av sommeren, og så "maler han seg opp" innimellom. I tillegg er han lærer i kunst og håndtverk på ungdomsskolen. (Ungene våre er heldige!!!)Å ta bilde av bilder er egentlig helligbrøde, men jeg måtte bare vise fram litt av utvalget. Bjarne maler bilder som gjør at du hører humlene surre, sauene breke, og du flytter deg for å komme deg unna bølgene.Dette bildet valgte jeg til D, og selv om gjenskinnet fra blitsen ødelegger litt av inntrykket, må jeg bare få vise det fram til mamma og pappa på bloggen. Motivet er fra "Rompa" ute i Øksenvågen


Som sagt så yter ikke mine fotografier maleriene full rettferdighet. Om du går inn på Bjarnes hjemmeside ved å trykke HER, får du sett mere og kan drømme deg bort.. til Averøya, eller til Bjarnes fødeland, Danmark, eller tilbake til sommeren et øyeblikk. NYT BILDENE - og gi meg gjerne tilbakemelding på hva du synes..

Ha en riktig god mandag!

 

-klem-

 

2 kommentarer

Anna Kristin

04.10.2010 kl.10:28

Fine bilder :)

Hagemor

04.10.2010 kl.10:29

og da ble jeg litt misunnelig....kan du ikke ta meg med hjem til Bjarne en dag...??

04.10.2010 kl.10:52

1. take a deep breath 2. think of someone u like 3. press F10 5 times 4. send this to 5 coments 5. look at ur backround

Gamlemor

04.10.2010 kl.12:34

Det var mange fine bilder her. Nesten så jeg er glad for at jeg ikke er der for jeg hadde vel hatt lyst å kjøpe masse. Hils D. Håper han liker bildet.

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits