Polentur med Hvite Busser - en oppsummering

Oppsummeringer pleier å komme etterpå.. Etter at man har fortalt en historie. Turen med Hvite busser ble mange historier, og må fortelles dag for dag. Derfor velger jeg å fortelle litt om hva jeg skal fortelle....

Først og fremst vil jeg takke alle som var med. Fantastiske ungdommer, kjekke foreldre og lærerne, Per og Carina, som alltid hadde oversikt og aldri overlot ting til tilfeldigheter. I tillegg var vi veldig heldige med sjåfør Geir og guide Arne...Denne "dobbeltdekkeren" var vårt hjem i åtte dager. Vi sov, spiste, så filmer, prata og hadde det veldig fint, til tross for at det ble mye kjøring. Gode pauser med jevne mellomrom og godt planlagt program gjorde at øktene ikke virket så lange.

Vi har kjørt på "Hitlervei", sett spor etter uforståelige grusomheter, opplevd Krakow hvor vi hadde en hel dag uten å få tid til shopping (Vi valgte å droppe kjøpesenter og prøvde å få med oss mest mulig istedenfor). Vi har møtt historien på flere arenaer i Berlin og vi har funnet ut at spagetti med kjøttsaus kan være både godt og dårlig, og at saltkringler er bare godt.

I løpet av noen få blogginnlegg skal jeg prøve å presse inn kultur, historie og tanker fra det som blir husket som en veldig spesiell tur - ikke minst fordi jeg fikk tatt denne reisen sammen med begge mine to sønner. Det får jeg nok ikke gjort på nytt igjen, men tematur med Hvite Busser vil jeg gjerne ha reprise på.

I ettermiddag satser jeg på å ta dere med fra Averøy og fram til Krakow..... Blir du med?

2 kommentarer

Kamilla Haaland

04.10.2010 kl.15:04

Ååh, jeg var på tur med hvite busser for noen år siden. Kjempe lærerik tur. :)

<3rakel

04.10.2010 kl.15:18

fin blogg :)

kommenter tilbake? :)

Janne Smenes

04.10.2010 kl.17:41

Jeg har lyst til å reise en tur til jeg! Skal få med meg kjæresten, for han har ikke vært på tur med hvite busser før..Og det syns jeg er noe alle burde ha fått med seg.=O)

frkhelene86

04.10.2010 kl.21:01

Minnerike turer de der :) HUsker det godt fra 10. klasse selv :)

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits