Bjørg Thorhallsdottir - En kaffekopp i LykkehavenDisse fantastiske koppene fant jeg i august da jeg var på besøk i Lykkehaven. Jeg skulle så gjerne ha hatt disse koppene og satt fram når jeg har besøk av mine flotte venninner... men kofferten var så "tettpakket" da jeg skulle hjem i august, at det var ikke plass til et tefat der engang. Jeg håper på en tur dit igjen (til sommern, kanskje?), og da skal jeg sørge for at det er plass til slike nødvendigheter når jeg skal hjem.

Men det er lenge til våren, og aller helst skulle jeg ha vært i Sandvika i kveld, klokken 18. Da er det cafêåpning i Lykkehaven. Om du bor i nærheten, så er en tur dit så absolutt å anbefale!

Og så, siden det har rast både en og flere debatter om kropp, slanking og mulig latskap i media i det sist, vil jeg dele et bilde med dere igjen. Det er en gave fra meg (og Bjørg) til dere alle;Vakre mennesker finnes i alle fasonger, men for at andre skal se hvor vakker du er, må du åpne øynene og se selv først! Man kan ikke sitte på gjerdet og vente på at man skal bli slankere, sprekere eller bedre på andre måter for å leve. Livet er rundt deg og i deg. Gled deg over det og LEV!

Ha en riktig vakker og levende fredag - og husk: Cafêåpning i Lykkehaven i kveld klokken 18.00.

 

-klem-

2 kommentarer

Grete

15.10.2010 kl.10:26

For et flott om morsomt bilde :) likner litt på meg etter fødsel nummer to :D bade skulle jeg åkke som :)

erna aalberg

15.10.2010 kl.10:30

Frodige damer er flotte og det viktigste er å være vakker innvendig! Bildet var kjempefint. Ha en fin dag! :-)

leirabestas

15.10.2010 kl.11:05

Helt enig med deg ,det er ikke størrelsen som gjør deg til ett flott menneske det er det indre:)) Vi har alle noe å lære av dette bilde og teksten

AnnaJohanna

15.10.2010 kl.22:37

Tusen takk for fantastisk kommentar!!! Flott og veldig sant det du skriver her:-)

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits