Høstmandag

Neivel, så får jeg ikke til å laste opp bilder... Får ta det senere i dag.

Ny uke og nye muligheter er fint. Naturen viser seg fram med skiftende himmel og dramatiske farger, så jeg tror jeg må ut en tur. Heldigvis kan jeg bruke formiddagen til akkurat hva jeg vil, for jeg har senvakt på jobb. Har etpar nattevakter senere i uka, og ei tidligvakt på søndag. Kan iallefall ikke skylde på tidsklemma om det blir travelt. Nå var det en som stakk hue inn på kjøkkenet og lurte på om jeg kunne kjøre ham på skolen.. Det kan jeg selvfølgelig - også tar jeg med gode sko og fotoapparat og ser hva jeg finner på etterhvert.

 

Ha en riktig fin mandag, alle sammen.

 

-klem-

2 kommentarer

Haven Of Ace

18.10.2010 kl.08:32

Flink du er! Ut på tur, på morgenen. Her i huset frøys hele gjengen, kaldt, vått og rått. Jeg trodde det bare var de med hund som gikk ut på denne tiden.

Er det ikke problematisk med søvn, når du går ulike vakter?

leirabestas

18.10.2010 kl.09:25

God morgen.Så heldige sønnen din er som får skyss med mor:))

Skulle gort som du kledd på meg og gått ut,vi får se det regner stritt her i dag så det frister ikke ennå.Ønsker deg en fin dag

farmoringrid

18.10.2010 kl.12:14

Flinke deg!! Så langt har det blitt med en liten luftetur for hunden her hos meg.

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits