Bjørg Thorhallsdottir - Fra drøm til virkelighet.

Denne uken, 16. oktober, fylte fantastiske Bjørg 36 år. Jeg rakk ikke å skrive noe bursdagsinnlegg, men jeg skulle absolutt ha gjort det. Hennes bilder er inspirerende og tankevekkende. Hva mer kan man forvente av et kunstverk?Det hender at man både må klatre og balansere for å nå sin drøm. Det er slettes ikke enkelt, men når man først har definert sin drøm og funnet sin egen fjelltopp, er det bare å begynne å klatre. Ha toppen i sikte og ikke se ned. Alle har sin egen fjelltopp, men noen av oss er litt trege med å finne ut hva man ønsker seg og hva man "bør", og å finne ut hva som er riktig for en selv. Har man beina på jorda og hodet i himmelen, er det enklere å trå riktig.

Og Bjørg, om du leser dette.. Gratulerer med dagen på etterskudd. Sender massevis av verbale roser og mange gode, takknemlige tanker sørover. Mange får litt mere farge i livet sitt pga dine bilder.

Håper dere alle har en fargerik fredag!

 

-klem-

2 kommentarer

leirabestas

22.10.2010 kl.13:32

Så bra skrevet:)) dagen min har vært god

Paafyll:-)

22.10.2010 kl.16:37

Den beste kunstneren ja, hun får sagt det i så få streker og ord...Min 16 åring ønsket seg også et bilde av henne til Jul og det synes jeg sier mye... Jeg koser med med bøkene hennes stadig vekk:-)

hestiaverden

23.10.2010 kl.21:05

Leirabestas: Tusen takk, snille du. Jeg tenker litt ekstra på deg av og til. Slitet med kroniske smerter er slettes ikke enkelt. Jeg beundrer deg virkelig!

hestiaverden

23.10.2010 kl.21:08

Paafyll: Jeg tror jeg snart har slitt ut bøkene jeg har... Nå ønsker jeg meg agendaen for 2011 som er gitt ut. Skal skrive et innlegg om den så snart jeg får tid. Den skal jeg bruke til å skrive opp drømmer, mål og resultater! Sært, kanskje, men det finnes bare en Hestia :o)

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits