Der det er Hjerterom....

Forrige tirsdag fikk jeg endelig anledning til å dra ut til Siws butikk, "Hjerterom". Det var kaldt i været, så jeg var ikke så veldig høy i hatten med tanke på å kjøre bil langs smale Hendveier, men bilen har nye piggdekk, så det var egentlig ingen fare. Jeg er bar pysete. Turen gikk greit, den, og jeg fikk hentet både hjerter og englevinger...og enda mere.For den som ikke er lokalkjent, er det veldig greit at det står skilt nede ved hovedveien. Veien opp til butikken er ingen autostrada, men det er fin snuplass oppe ved huset.Disse nostalgiske små hjertene kan man pynte opp med "hvorsomhelst". På veggen bak henger englevingene "mine". De skal henge på soveromsveggen  og være stativ for smykker og stasj (som for øyeblikket lever et rotete liv i skuffene på badet) - men først skal de tjene som adventskalender med 24 pakker på.Høsten er "tea-time" og te smaker ekstra godt i fine kopper.Denne klokken kunne jeg likt å ha på kjøkkenet, og jeg er veldig glad i disse "grove" putene.Smått og stort for enhver smak. På gulvet ser du også hjertene som jeg hentet to av. De henger på kjøkkenveggen min nå.Det bugner av varer!

Siw er ikke glad i å bli fotografert, og det må man bare respektere, så selv om jeg gjerne skulle hatt et bilde av den søte damen her, må jeg bare droppe det.. Om du ønsker å se flere bilder fra butikken, og se litt mere av hva Siw driver med, kommer du til bloggen hennes ved å trykke HER

Og, joda, det ble med et mummihus hjem også, og verdens deiligste lakris (men den må jeg gjemme til jul, tror jeg)

Her hjemme fyrer jeg i ovnen, og det er tid for å bake brownies.. CSI i sikte!

Ha en fortsatt god kveld.

2 kommentarer

funderier

26.10.2010 kl.19:50

Her er en butikk etter min datters hjerte, men den ligger nok for langt unna, dessverre.

hestiaverden

26.10.2010 kl.19:54

Funderier: Siw sender varer i posten også...

mindreverdig

26.10.2010 kl.20:04

ser ut som om de har mye fint;)

men bor fortsatt med foreldrene mine så kan ikke kjøpe så mye slikt

Klem mindreverdig=)

ernashus

26.10.2010 kl.20:06

OMG, her hadde jeg gått amok! Skal besøke bloggen hennes nå! :-)

ktu

26.10.2010 kl.20:20

Fin blogg :)

leirabestas

26.10.2010 kl.20:46

Jeg liker også slike butikker,vi har fått en som ligner litt i Ørsta,ikke like velasortert da men alikavel mye flott

Paafyll:-)

26.10.2010 kl.20:57

herlig butikk:-) bloggen skal sjekkes, takk for godt tips!t

taubanevegen

26.10.2010 kl.21:34

Å så mye fint det var der! :) Skal se på bloggen hennes!

hestiaverden

27.10.2010 kl.07:39

Alle: Det er skummelt å dra dit, for det er så lett å gå amok... Nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte et mimmihus og et stort "lyshus" i tillegg... Ser ut som det må bli en tur til utover... ;o)

Likte dere siden(e) hennes?

hestiaverden

27.10.2010 kl.07:42

Leirabestas: Jeg elsker sånne butikker.. Er virkelig imponert over hva Siw har fått til på et avsidesliggende sted som Henda...

hestiaverden

27.10.2010 kl.07:46

Mindreverdig: Når man bor hjemme har man somregel ikke råd til og/eller plass til å kjøpe så mye stæsj... Senere, når man flytter for seg selv er dette mer aktuelt, men det kan jo være koselig å se på og å tenke seg hva man ønsker seg når det blir aktuelt senere. God tur!

-klem-

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits