Tre ting på en gang - Kinderegg på morran?

Vind og regn herjer utenfor husnovene på Nordvestlandet i dag. Det er jo tross alt høst, så det er egentlig helt greit. Jeg har ved, tett tak og middagsmat i hus. Det er iallefall godt at jeg slipper å handle, for bilen står på verksted.... Jeg må nok på butikken en tur likevel for å kjøpe melk, for kjøleskapet har omtrent samme temperatur som høstdagen - ca 10 grader. Reparatøren fra hvitevareservice var innom på morgenen og brukte to min. på å finne ut at det var termostaten som var gåen, men han trenger to uker på å gjøre noe med det. Ikke fordi han er treg, men fordi vi har et så "eksklusivt" kjøleskap at han må bestille deler fra Italia...

Og for å gjøre det hele fullkomment, så er David sjuk igjen. Feber, vondt i kroppen og kvalme er ingenting å ta med seg på skolen, så han ligger og sover. Siden bilen er på verksted, må vi vente til i morgen med å komme oss til lege. Jeg håper bare at det er influensa  som ikke riktig slipper taket, og ikke mononukleose igjen.... Det blir en diett med paracet, Ibux og vann i dag igjen, tenker jeg. Han er billig i kosten for tia.

Nå mener jeg ikke å klage så veldig likevel. Vi har en flott lege, får tilbake bilen i ettermiddag og greier oss godt med juice og syltetøy, så det kunne vært værre denne torsdagen også!

Ha en riktig god dag.

 

-klem-

 

2 kommentarer

Liv Marit

28.10.2010 kl.09:48

Ha en fin dag ! :)

hestiaverden

28.10.2010 kl.18:40

Liv Marit: Tusen takk. Håper du har hatt en fin dag, du også.

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits