Ikke helt som planlagt, men slettes ikke uventet.

Det hender ofte at ting ikke blir som planlagt, og dagens verkstedbesøk var i så måte ikke noe unntak. Da D kom og skulle hente meg på jobb, kunne jeg ikke se ham ute på parkeringsplassen.. Om mørket gjør alle katter grå, har flisa blitt snudd her og vår grå Toyota har blitt rød. Det planlagte verkstedbesøket endte med at noen hadde vridd av en bolt i bilen, så den står fremdeles på verksted - i påvente av ny bolt som selvfølgelig må bestilles - og vi har fått låne en annen bil.... Jeg liker ikke å kjøre andre biler enn vår egen/Hans sin bil, men nå må jeg bare.. Får bare håpe det ikke blir glatt etter veiene, for dette røde monstret har vinterdekk uten pigger. Nå som jeg endelig syntes det var greit å kjøre bil igjen!!

Heldigvis trenger jeg ikke bil i det hele tatt i kveld for å komme meg på møte i leseringen. En fargeglad gjeng med damer har lovet at dagen min skal ende bedre enn den startet i dag. Det er lett å tro på dem, for disse lesekveldene våre er så utrolig trivelige.... Æ GLÆR MÆ!

2 kommentarer

leirabestas

28.10.2010 kl.19:27

Forstår deg godt eg,hadde ikke villet kjøre en annens bil eg heller.Leseringer hørtes spennende ut,sitter dere og leser høgt fra en bok:)?

Everydaylove

29.10.2010 kl.08:59

Jeg skulle gjort hva som helst for å få kjøre en ny bil en stund, har fått et hatforhold til bilen min *dumme bilen* Den har sugd 10tusen ut av konto`n siden august og det er såååå surt!!

Vinner jeg på Lotto i kveld vet jeg hva jeg skal på mandag hehehe

Håper du får en fin helg!!

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits