Oppdatering og Ukeblader

Først av alt, så går det bra med Tenåringen. Han er like positiv som vanlig, men begynner å bli litt lei av mor si, tror jeg. For meg er det litt uvant å ikke kunne dra fra ham, men siden pumpa er forholdsvis lettpåvirkelig og det ikke skal så mye til før den piper i gitte situasjoner, må jeg være i nærheten. Det er ikke ille, det er bare uvant...

Jeg har uansett masse jeg må lese!

Som student går man aldri tom for lesestoff. Først og fremst er det bøker. 

Faglitteratur.

Tunge bøker.

Den største synderen er på 777 sider og veier over to kilo. Man blir aldri FERDIG med noe sånt.

Etterpå er det aviser.

Jeg leste 2-3 aviser hver dag tidligere.

Nå leser jeg en - om jeg gidder.

Lokalavisa er slankere enn noen gang før.

Når jeg har lest Averøynytt, hoppet over reklamen og sporten og fått med meg dødsannonsene (Yrkessskade) tar det ikke lang tid å få med seg det som måtte være igjen på papiret.

Også er det Facebook. 

Der oppdateres man raskt på mer eller mindre interessante saker. Innimellom klikker jeg fram artikler som jeg har lyst til å lese, og en dag tidligere i uka gjorde jeg det.

Jeg klikket fram en artikkel om tap og sorg og tiden etter å ha mistet noen. En artikkel om kjærlighet. Den teaseren jeg fant på FB var så fin og så velskrevet at jeg, for første gang på lenge, gledet meg til et ukeblad kom i butikken. Nå ligger det og venter på meg på bordet. Jeg skal bare vaske hus først ..og gjøre ferdig en innlevering...og gå en tur (Med telefonen i lomma) Får bare starte slik at man rekker alt før "Hver gang vi møtes" kommer på skjermen.

For jeg ser litt på TV

Viktige ting som Nyheter - og "Hver gang vi møtes"

- og "Paradise Hotel"!

Men nå må man gjøre noe nyttig slik at jeg kan kose meg med dette etterpå...

Har DU planer for helgen?

Uansett - ha en riktig fin lørdag!

 

10 kommentarer

prinsessen

22.03.2014 kl.10:25

Så skjønn blogg du har! God morgen du!

Masse klemmer fra Prinsessen.blogg. no <3

hestiaverden

22.03.2014 kl.10:32

prinsessen: Neimen, så hyggelig da. Tusen takk :)

Ewy Marie

22.03.2014 kl.10:36

Jeg er også glad i å se i blad for å få inspirasjon. Det går mest i interiør og reiseblader.

Litt av hvert står på planen vår i dag, så vi får se hva vir rekker.

Riktig god helg til deg og dine :)

Siv Svanem

22.03.2014 kl.11:33

Jeg er også glad i å lese.

venkesstrikk

22.03.2014 kl.14:20

Blir en del bøker her om jeg får tid. Håper sønnen kommer seg fort på beina. Min attenåring hadde blitt fort rastløs om han ikke fikk trene fotball eller kjøre bil

God helg:-)

fruensvilje

22.03.2014 kl.15:50

du lyt bare stole på attenåringen og la han være litt uten mammatilsyn :))hhan hvet nok att du er i nærheten alikavel om det skulle være bruk for deg.Koslig å hygge seg med et ukeblad,mye kjekkere enn avisa hi hi

A

23.03.2014 kl.13:46

Studier? Noe jeg ikke har fått med meg?

Jeg er alt for dårlig til å lese for tiden. Leser på skjermen, det er det. Nå har jeg begynt på en bok, den blir vel ferdig om noen måneder. Det er mange år siden jeg trasket en halv time frem og tilbake til biblioteket med to fulle bæreposer med bøker to ganger i uken. Dette var vel en sommerferie der alle vennene mine reiste vekk samtidig, om jeg ikke husker helt feil. Og alle skulle ha tre-ukers ferie. Da ble det pløyet gjennom mange bøker, og så var jeg på fornavn med alle bibliotekarene.

hestiaverden

26.03.2014 kl.11:59

Ewy Marie: Jeg koser meg veldig med magasiner...når jeg har tid. Tid til å bla og tid til å drømme meg bort. Interiør- og reisemagasiner er nok favoritten her også. Dessverre blir det for lite tid til slikt nå når jeg studerer, men til sommeren, DA får jeg masse tid..tror jeg ;)

hestiaverden

26.03.2014 kl.12:01

Siv Svanem: Jeg har alltid vært glad i å lese, men nå for tiden blir det mest pensumlitteratur. Heldigvis liker jeg fagene, men det er v e l d i g mye å lære. Innimellom går det tregt, men det er aldri kjedelig.

hestiaverden

26.03.2014 kl.12:04

venkesstrikk: Det ble noen runder med legevakt og sykehus, men nå håper jeg det går greiere. Han er iallefall på skolen i dag. Blir spennende å se om får blitt med på russedåp denne uka. Dessverre går han glipp av veldig mye pga sykdom, men han er jo veldig innstilt på at det skal gå bra slik at han slipper alle begrensningene etterhvert.

hestiaverden

26.03.2014 kl.12:07

A: Jepp, vennen. Jeg har blitt student!!! Studerer petroleumslogistikk sammen med mange flotte mennesker - som er "en smule" yngre enn meg ;) Skal lage et blogginnlegg om det så snart jeg kan legge bøkene tilside litt igjen.
Jeg har alltid vært glad i å lese, men nå er det statistikk, supply Chain Management og Økonomistyring det går i. Kanskje ikke så underholdende, men absolutt spennende!

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits