M for Marit

Om du har vært innom Hestiaverden tidligere, vet du at jeg liker bilder. Bilder som får meg til å tenke eller føle eller le. Og iallefall bilder som får meg til å føle meg truffet. Når jeg først liker et uttrykk blir jeg litt enspora og vanskelig å snu, og nå har jeg satt meg fast i en verden av langbeinte mennesker som først fikk meg til å tenke på barndommens "Fru Pigalopp". 

"Trappehvil"

Jeg liker katten og fargene og de små hverdagshendelsene som ligger i hvert eneste bilde. I dag, for eksempel, siden det er fredag, passer det kanskje med

"Husvask"

For min del har rollene blitt byttet om og nå får "Fru Pigalopp" meg til å tenke på Marit.

Bildene er malt av Marit Bergem som opprinnelig kommer fra Sunndalsøra. Nå har hun sitt galleri, GalleriM, i Kongensgate 37 i Sandefjord. Du finner flere bilder, og har mulighet til å handle, på GALLERIETS EGEN HJEMMESIDE (bare trykk på ordet hjemmeside). I tillegg finner du GalleriM på Facebook. 

Og når vi først nevner Facebook er det kanskje på tide med en liten

"Statusoppdatering" 

Siden jeg ikke kjenner kunstneren personlig og aldri har møtt henne kan jeg ikke fortelle så mye om henne eller om bakgrunnen for bildene. Jeg tror likevel at jeg en gang skal finne henne, i en Bakgård i Sandefjord, og jeg skal drikke kaffe på cafe og se på bilder til jeg ikke har plass til flere i hodet mitt og jeg skal stille spørsmål jeg enda ikke har tenkt ut. Det spørsmålet jeg allerede HAR stilt, er om jeg fikk lov til å bruke bildene til et blogginnlegg - og det fikk jeg lov til!

Min egen statusoppdatering på FB handler om fotball og fredag...

Håper du får en fortsatt fin fredagskveld og at du finner ting å glede deg over i kveld, du også.

 

-klem-
 

 

4 kommentarer

28.03.2014 kl.23:50

Dette var akkurat midt i blinken bilder for min smak. Spesielt likte eg husvask.

Oldemorbloggen

29.03.2014 kl.00:02

Dette var akkurat midt i blinken bilder for min smak. Spesielt likte eg husvask.

fruensvilje

29.03.2014 kl.09:54

åja dette var bilder som rørte noe i meg,og jammen har jeg den helt rette musikken til i bakgrunnen her også :))ha en fortreffelig lørdag

ravn73

29.03.2014 kl.23:16

Herlige bilder! Takk for at du gjorde meg oppmerksom på denne kunstneren :)

Siv Svanem

30.03.2014 kl.11:26

Jeg ahr sett mye på hennes bilder før. Jeg blir glad av å se dem.

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits