Paradise Hotel - og andre ting vi IKKE liker....

Sola er tilbake igjen, og det ser ut til å bli ei fin helg. Om det ikke hadde vært for studiene hadde jeg sikkert planlagt ei skikkelig utehelg, men det får bare vente. Fjellene ligger der i neste måned også. At jeg er glad i å gå i fjellet er ikke noen hemmelighet, og det er vel typisk norsk. Vi liker å gå tur.

Det er mange andre ting vi liker også - og så er det endel ting vi IKKE liker!

Overskriften nevner en av dem. Paradise Hotel liker vi aldeles ikke. Det er ikke måte på hvor dumme deltakerne er, hvor idiotisk de oppfører seg og hvor ille det er at folk deltar på et slikt program. Det gjelder enkelte andre realityprogrammer også, men HP er verstingen i klassen. Telefonselgere er også avskum. De forstyrrer oss i vår travle hverdag, prøver å dytte på oss ting vi ikke trenger og det er selvfølgelig lov til å svare frekt og å slenge på røret til dem.

Se og Hør er kanskje det man har mest lov til å mislike. Alle som frivillig stiller opp for bladet er kjøpt og betalt, og når de ikke har annet å skrive, dikter de opp noe.

Slik kunne jeg fortsatt å nevne eksempler, men du har fatta poenget, har du ikke? I et samfunn hvor vi skal vise toleranse og la folk være seg selv. er det alikevel en grense. En limit for hva vi kan godta.

Det plager ikke meg om noen liker andre ting enn det jeg liker, og om noen syns det er dagens høydepunkt å se Hotel Cæsar så må de gjerne gjøre det. Når det gjelder Paradise Hotel er nok ikke TV-seere på min alder direkte i målgruppen for programmet. Jeg vet at mange ungdommer heller ikke liker konseptet, men de som griner mest på nesen er godt voksne. De er iallefall så voksne at de kan slå av TVn eller bytte kanal om de ikke vil se et program. Og kanskje (men bare kanskje) er noen bittelittegranne misunnelige også? Det var ikke mulig å delta i PH på åttitallet...

Jeg er ikke så overbegeistret for å bli ringt opp midt i middagen, jeg heller, men telefonselgere er faktisk også mennesker. De har en jobb å gjøre, og det går an å svare høflig "Neitakk" når man blir oppringt. Å lese "Se og Hør" er vel det mest utsatte man kan gjøre. Et unntak er venterommene hos lege og tannlege. Der er det lov å lese bladet.

Jeg vil ta et lite forbehold her, for jeg synes heller ikke det er greit å dikte opp ting eller lage oppslag på bakgrunn av bilder man tar fra lavtflyvende helikopter. Jeg forstår at folk som opplever slikt tar det ille opp og at andre sympatiserer med dem, men det skurrer litt i mine ører når man ser setninger som " Det er bare løgn og sladder i Se og Hør. Jeg har ikke lest eller kjøpt bladet på mange år..." Hvordan vet man hva som står mellom to permer uten å ha lest det?

Det største mysteriet er likevel hvordan Se og Hør kan "overleve" når det er bare jeg som kjøper bladet. Jeg betaler ikke SÅ mye for det...
Da er det blitt kveld og jeg har fundert nok. Håper alle som liker dansebandmusikk, alle som kjører motorsykkel, alle som spiser Grandiosa og alle som liker charterturer har en flott onsdagskveld - og at alle andre også koser seg i kveld. 

Selv skal jeg sjekke bilder fra charterferien mens jeg ventet på at Paradise Hotel skal begynne :)

«Jeg er ikke enig i alt det du sier, men jeg vil forsvare til døden din rett til å si det.»

 


 

7 kommentarer

prinsessen

30.04.2014 kl.21:09

WOW så vakker hun var i brylluper på bilder!

Ha en koselig kveld videre, nyt den <3

theresekristina

30.04.2014 kl.21:19

Hahah ditta innlegget likte eg :) Sjølv elska eg chartertura, ete grandis om eg føle for det og eg ser gjerne på Paradise Hotel. Det er jo underholdning, men eg hadde ikkje turt å meldt meg sjølv på. Vi nordmenn er litt for raske å dømme alt og alle nord og ned.

Gamlemor

30.04.2014 kl.22:26

Kos deg du med både Paradise Hotel og Se og Hør.

hestiaverden

30.04.2014 kl.22:40

prinsessen: Jeg er så enig!!! Har desverre ikke hatt tid til å lese bladet enda, men jeg kan jo ikke bare lese pensumlitteratur...
Man trenger noen prinsesser i hverdagen ;)

hestiaverden

30.04.2014 kl.22:47

theresekristina: Ja, kan vi ikke ta "Jehovas Vitne", så rakker vi ned på parkeringsvakten.... Det finnes alltid noen å klage på. Jeg er dessverre ikke feilfri selv, så jeg er ikke unntatt fra å mislike ting, jeg heller. -men jeg prøver å tenke meg om.

Ha en fortsatt fin kveld :)

hestiaverden

30.04.2014 kl.22:47

Gamlemor: Det gjør jeg, mamma :)

Villsnø

30.04.2014 kl.22:54

Veldig bra innlegg, jeg liker holdningene dine!

Selv ser jeg gjerne på Paradise Hotell, liker dansebandmusikk og grandiosa (i små mengder vel og merke). Jeg er ikke så glad i Se og Hør, det er ikke min type lesestoff, men selvfølgelig skal folk få lov å like det for det!

(Og forresten, den siste setningen i innlegget ditt skal jeg ta med meg videre i livet, det var et bra sitat!)

funderier

30.04.2014 kl.22:58

Jeg skulle antakelig heller ha sett PH enn Brannkampen i kveld, for det var begredelige greier. Eller kanskje skulle jeg ha fordypet meg i Se og Hør.

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits