Galleria Inverno - om å satse med luft

I går var jeg på tur sammen med min fine venninne Eva Cathrin,

Hun er en dame av den typen som tør å satse. Man satser og hopper - med eller uten sikkerhetsnett.

 
Når man da våger å gjøre noe så uvanlig som å åpne eget galleri, er man så vågal at det nesten er unorsk. 

Jeg ble invitert til vernissage 11. januar 2014. Det var nok noen sommerfugler i magen til den ferske gallerieieren, men da dagen kom var det god stemning og gode folk på Bisgarden. 

Det er langt fra Dantes Inferno til det lille galleriet på Bruhagen, men med utstillingen "Luft" fikk Eva Cathrin fram den stille energien som ligger i dovne bølgeslag, glidende fugler og lyset i horisonten.

Det var en flott opplevelse for familie og venner, og etterhvert kunne hovedpersonen gi sommerfuglene luft i vinterkvelden.

For tiden henger fotoutstillingen "Luft" på Gamle Kvernes Bygdemuseum og Galleria Inverno gjør seg klar til å vise fram malerier av Inger Nordhopbakk. Denne utstillingen har vernissage 14. juni kl 14.00 og er en salgsutstilling som blir hengende utover sommeren. Det tidspunktet er jeg opptatt på annet hold, men jeg gleder meg til å etterhvert få se hva min tidligere nabo skaper.

Vil du vite litt mer om Galleriet kan du gå inn på Faceboksiden HER

Ha en flott tirsdag.

 

 

5 kommentarer

celine meyer

03.06.2014 kl.22:07

Masse fine bilder! Skal absolutt sjekke ut facebook siden ! ;-)

Håper du har hatt en super dag.

hestiaverden

03.06.2014 kl.22:12

celine meyer: Ja, det må du gjøre. Hun er kjempeflink. Håper du også har hatt en fin dag.

fruensvilje

03.06.2014 kl.23:15

dette såg jo flott ut,kjekt når en får leve ut drømmene sine :))

Eva Cathrin

04.06.2014 kl.00:15

Åhh. Så pent du skriver om meg. Ja, du har helt rett, jeg satser og hopper. Med eller uten sikkerhetsnett. Og jeg lærer aldri. Noen ganger burde man kanskje tenke seg om før man hopper, men det får bli for andre. Tusen takn for en nydelig dag, og tusen takk for at du stiller opp for meg når jeg har hoppet uten sikkerhetsnett.

hestiaverden

04.06.2014 kl.00:40

Eva Cathrin: Jeg bare prøver så godt jeg kan å gjengi opplevelsen av å være med på begynnelsen på noe helt nytt. Av og til har man usynlige sikkerhetsnett - også kalt venner :)

hestiaverden

04.06.2014 kl.00:41

fruensvilje: Når man får leve ut drømmene og når man våger å gjøre det ;)

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits