Stikkut, kuler og krutt

Av og til er dagene planlagt i min verden. I går skulle jeg luke ugress, plante blomster, gå på Røsandberget og dra på lesering. Dagen ble ikke h e l t slik... Den ble bedre!

Mens jeg satt her og sjekka Facebook fikk jeg plutselig spørsmål om å bli med på Stikkuttur i Kristiansund. Jeg hadde jo planlagt en tur om ettermiddagen og sa først nei, men jeg syntes jo det var en bedre ide å røre på seg samtidig som man var sosial enn å luke gress!


Frøken M og jeg gikk først en tur ut i Klubba - der man har utsikt mot Stavneset.


På Innlandet møtte vi noe så spesielt som en kanonèr - med kuler og krutt!


Geir gjorde klart til å hilse et cruiseskip velkommen til Kristiansund med salutt fra kanonene ved Bautaen.

Litt shopping hadde vi tid til, og selvfølgelig også en iskaffe på Brasseriet. Denne gangen i skyggen av et flytende hotell.

Tusen takk, frøken M, for en hyggelig dag.

Turen på "Rødsandberget" ble avlyst, men kvelden ble tilbragt sammen med trivelige damer og bokprat. Det kan du lese om i et innlegg senere i dag, men først må jeg til byen og få tak i blomster slik at jeg kommer meg litt videre i hagearbeidet.

Og dette blir en god planløs dag.

Ingen kommentarer

Gamlemor

06.06.2014 kl.11:45

Planer er til for å endres på. Her er det ikke mye planer,men vi prøver å gjøre hverdagen litt koselig. Hans fjærner mose av plenen og jeg har vært å plukka søppel i veigrøfta. Mye drit der. Samme hva man gjør når man bare har løst å gjøre det. Fint å være ute i sola. men no kommer tåka. Ha en fin dag.

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits