Bare resten igjen

Jeg har jo holdt på med dette blomsterbedet mitt en stund, og i dag fikk jeg kjøpt de siste plantene. Til nå har jeg funnet de beste plantene på "Prikken", men det begynner å bli sent i sesongen, så jeg fant ikke alt jeg var på jakt etter der heller. Helt tilfeldig gikk jeg innom torget i Kristiansund en dag, og der kjøpte jeg to planter. I dag dro jeg tilbake for å få tak i det jeg trengte for å gjøre ferdig bedet. Jeg skulle gjerne ha kjøpt enda mer, for hos Skram bugner det i alle mulige farger.

Alle blomstene er dyrket lokalt i Skram Gartneri på Frei, men selges kun på torget i Kristiansund.I tillegg til at dette er "kortreiste" produkter, får man svar på alle spørsmål man måtte ha og tips til hva som passer sammen og hvor man bør sette ned de forskjellige plantene. Jeg er kjempefornøyd med servicen og kommer helt sikkert til å bli fast kunde.

Og da er bedet ferdig.

Jeg skulle egentlig ha stemorsblomster i forkant, og jeg mangler fremdeles Løytnanthjerter, men foreløpig er dette en start jeg er fornøyd med. Etterhvert blir det flere stauder og tilslutt, når plantene får "vokst seg til", håper jeg det blir et godt bed.

Neste jobb er å luke potentillabedet og klippe ned buskene. Kanskje like greit å ta en tur ut med en gang.

Ha en fortsatt fin fredag.

 

-klem-

 

 

Én kommentar

fruensvilje

06.06.2014 kl.19:47

dette blir flott når plantene får etablert seg :))det er ikke alle tider det er så mye som skal til.Jeg venter på blomstring selv,bare att jeg har sådd selv dette året :)og no står dei første i knopp

Gamlemor

06.06.2014 kl.20:34

Ble jo fint.

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits