Slutten på en epoke - og begynnelsen på noe nytt..

Mitt forrige innlegg handlet om avslutning og ting som har vært. Et utslitt "ordtak" sier at når en dør lukkes, åpnes en ny. Slik er det faktisk. Jeg har ikke helt vennet meg til det, men det begynner å synke inn. 

Siden sist jeg skrev har vi hatt en fantastisk sommer. Det har vært turer, selskaper, litt reising, familie og folk. Fantastisk fine folk. Noen har kommet på besøk (Vi har hatt mye besøk i sommer, og det har vært så flott!), noen har vi møtt helt tilfeldig og innimellom har det vært gylne øyeblikk med mine aller nærmeste. 

Nå er jeg tilbake på skolen. Studentlivet er tøffe saker, så her er det bare å brette opp ermene! (Og så må jeg huske å bestille enda noen bøker fra bokhandelen *sukk*)

Det var faktisk godt å komme tilbake hit.

Skolen går sin gang og innimellom vasker vi ned hytta. Der har det blitt store forandringer iløpet av den siste tiden. Vi har nemlig fått bad. Hytta er fremdeles "av den gamle sorten" og kommer aldri til å figurere i noe interiørblad, men selv om den er liten har vi alt vi trenger der. Vi har litt jobbing igjen, og så kan vi bare sette oss ned og nyyyyte.

Den aller største forandringen er at vi er bare to i huset. Eldstemann flyttet for lenge siden, og Junior har bodd borte før, men denne gangen er det så "endelig". Nå er det mest sannsynlig at Junior kommer hjem i feriene i noen år, men det er lite trolig at han skal bo hjemme mer.

Det er en overgang.

Samtidig er det slik det skal være.

Ungene blir voksne og selv om jeg er hønemor 4ever, går hverdagene videre etter at guttene har flyttet. Jeg ser dem jo innimellom også - de har ikke flytta så langt unna.

Livet går videre på nye veier. Jeg er glad jeg har noen å gå sammen med.

Ha en flott dag, alle sammen.

 

-klem-

#familie #skole #mamma #flytting

Én kommentar

Gamlemor

02.09.2014 kl.17:55

Ja, live går videre selv når det ser som mørkest ut. Ungene flytter langt bort eller til nærmere steder. Savnet er der, men så lenge alle har det bra er man fornøyd. Når man da har noen å gå videre sammen med er livet mest godt tross alt. Lykke til videre.

hestiaverden

02.09.2014 kl.22:57

Gamlemor: Du har rett i det, mamma - at det viktigste er at alle har det bra. Det tar bare litt tid å venne seg til disse nye hverdagene. Etter en stund blir det sikkert veldig bra.

Skriv en ny kommentar

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits