bilder

Kule bilder

For etpar uker siden var jeg på åpningen av en spesiell fotoutstilling. Jeg var veldig spent på den, men jeg tror det var enda mere spennende for min flotte venninne Eva C.

.

Det var nemlig hun som hadde utstilling, sammen med Hogne. De hadde bestemt seg for å ha bilder over hver sitt tema. EC hadde valgt ku og Hogne hadde valgt bru.

Her sitter de foran to av Hognes bilder. Det hadde vært mye jobbing på forhånd. Det skulle velges ut bilder, lages rammer og bildene skulle henges opp i lokalene til Dromedar i Kristiansund. Det var mye folk på åpningen. Faktisk så mange at det ble vanskelig å ta bilder der.

En rød liten prikk betyr solgt bilde.

Flere bilder over samme tema.

I løpet av den tiden utstillingen hang oppe rakk jeg å se den flere ganger. Det var det nok flere andre som gjorde også, for både EC og Hogne solgte bilder.

Nå er utstillingen tatt ned igjen, men jeg satser på at dette bare var den første. Har man først vært gjennom det en gang er det forhåpentligvis ikke så nervepirrende å henge opp bilder offentlig ved en senere anledning. Jeg tenkte egentlig jeg skulle få tatt et bedre bilde av EC før jeg la ut dette innlegget, men hun har vært ute og reist og vi har ellers vært opptatt på hver vår kant, så jeg får bare legge ut innlegget slik som dette. Eva er jo uansett nydelig, selv om kvaliteten på mine mobilbilder kunne vært bedre.

Det er ikke alltid MINE bilder sier mer enn ord ;o)

Ha en nydelig tirsdag.

 

-klem-

Høst ved havet

Da jeg dro ut for å ta bilder her en dag, var det selvfølgelig for å komme seg ut, men også for å kunne leke meg litt med redigering. Her har jeg mye å lære, og det tar sabla lang tid, men det er morsomt å prøve seg fram :o)

Men nå får det være nok lek på morgenen. Jeg blir ikke ferdig med "prosjektet" mitt i dag om jeg skal sitte her på baken og leke meg ;o)

Ha en riktig fin dag, alle sammen.

 

-klem-

PS...Når jeg ser på bildene i ettertid, ser jeg at rammene ikke fungerer helt slik som jeg hadde tenkt.. Da har jeg lært DET ;o)

Kald morgen

Dagen i går starta med en ny flott tur. Denne gangen havna vi på Rangøya som i likhet med Atlanterhavsveien ligger ut mot storhavet.Isen stjeler farge fra morgenhimmelen.Denne morgenen lå havet stille.Bare fuglene lagde spor i vannflaten.

Det var bikkjekaldt - ca 15 kalde grader.Kulda reiser bust på land....og i fjæra.

Det hender jeg lurer på hvordan det er mulig at det er så KALDT ute - og allikevel er man varm om hjertet!

Ha en deilig dag, allesammen.

-klem-

The bluesTotalt overredigert bilde, men jeg trengte blå bilder til å ha i gangen min..... Bildet er egentlig bare et bilde av is.

Jeg lagde to andre bilder også i går, men de ligger på den stasjonære PCn så de får jeg vise fram senere.

Kvelden som jeg skulle bruke på data ble istedenfor sovet bort siden det plutselig dumpet inn ei nattevakt. Derfor blir det minst to innlegg i morgen istedenfor. Selvfølgelig bildene fra Atlanterhavsveien (som jeg ikke hadde problemer med å laste opp i dag!!!?) og så har skapet og hylla til stua kommet - og jeg er SÅ fornøyd :o)

Nyt livet - her skal mor på jobb...

-klem-

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits