Konkurranse

Konkurranse på Basta.blogg.no

Jeg fant tilfeldigvis en kjempefin blogg med tidenes goodiebag-konkurranse... DET hadde vært noe å få med seg i disse vindfulle dagene i oktober.. Nå har jeg ikke fått lest så mye av denne bloggen enda, men det skal jeg få forandret på iløpet av dagen. Konkurransen har jeg iallefall meldt meg på...sammen med ca 170 andre :( Men den som intet våger intet vinner, så jeg er iallefall med...

Har du lyst på en goodibag? Jeg har en ny goodibagkonkurranse gående! Delta HER!Goodiebag eller ei, så er bloggen verdt å sjekke ut HER

Heter julenissen Kim?

nisssen

Rundt omkring i bloggverden er det mange adventskalendere, og en av dem fant jeg hos Kim. Jeg lager sjelden innlegg med lenker og andre fancy greier i, men dagens adventspresang ville vært så kjekt å vinne - et gavekort fra H&M på 500,- som jeg ikke kunne kjøpt melk eller grønnsåpe for, men en smule egoistisk brukt på meg selv..

Om nå julenissen heter Kim, har han ikke rød lue, men ser slik ut
kim

Spøk til side, så er faktisk dette en blogg jeg liker. Mye party, mye Lady Gaga (Din feil at jeg har begynt å høre på denne musikken, Kim!) men også funderinger over hva man skal gjøre med livet sitt.... Vi lever i helt forskjellige verdener, men man kan da være bloggvenner likevel....

God torsdag, bloggere.

Avsløringer

Timene går fort når man både havner på cafê og på veninnebesøk... Jeg har tilbragt kvelden på et aldeles nydelig sted - Sveggen. Når jeg får lagt ut bilder igjen, får jeg ta meg en fototur ut dit så dere får se hvor fint det er der..

Så var det disse hemmelighetene mine da...
Ingen greide å få alt riktig, så fasiten kommer her:

!. Jeg er veldig glad i syden, men jeg også glad i fjellet. Derfor kunne jeg tenkt meg å gå fra hytte til hytte i våre vakre fjell. Trenger mere ferie om jeg skal rekke over alt jeg har lyst til å gjøre.

2. Joda, jeg har vært med på mye rart - også nødlanding med fly.
     Da jeg skulle flytte til Møre, tok flyet av i Tromsø, og etter en liten stund hørte vi noen merkelige lyder. For å gjøre en lang historie kort, hadde en måke ødelagt motoren og vi måtte sirkle i "evigheter" over Tromsø for å bruke opp drivstoff før vi kunne lande. Jeg hadde tydeligvis ikke fulgt godt nok med, for jeg skjønte ikke helt hva som skjedde da de gule "Oksygenkoppene" kom deisende ned fra taket. Etterhvert landa vi fint, alt gikk bra, og nei, jeg er IKKE redd for å fly.

6. Da jeg ble født, bodde vi hos bestemoren min. Vi hadde ikke TV, og bortved bekken stod utedoen. Bestemor hadde riktignok telefon, men da vi flytta til eget hus litt senere, hadde vi vannklosett, men ikke TV eller telefon, så jeg har faktisk opplevd tider uten disse nødvendighetene.

8. For noen år tilbake hadde jeg blitt satt opp på operasjon kl 08.00 en morgen like før påske. Jeg jobbet på kontor og hadde arbeid jeg "måtte" gjøre ferdig. Da jeg ringte legen, gikk han med på å ta min operasjon sist, så da fikk jeg ny tid på ettermiddagen og galleblæra mi ble historie.

10. Jeg er alt for glad i å diskutere, og om herr Bondevik var statsminister så hemmet ikke det  min snakkesalighet. Om jeg ikke er helt enig med mannen på alle politiske områder, er han alikevel en morsom diskusjonspartner.

Så, venner, dette var IKKE sant:

3. Jeg har ikke forsovet meg til nattvakt, men det er fordi mann og barn har vært flinke til å vekke meg.

4. Jeg har ikke skrevet for lokalavisen, men kunne godt tenkt meg å gjøre det

5. Til tross for min tilbøyelighet til å like Charterfeber. har jeg ikke søkt om å få være med der.

7. Jeg er veldig glad i håndarbeid, men da jeg var 11 år var jeg ikke interessert . Jeg prøver å lære meg Hardangersøm nå,jeg.

9. Denne var litt lur - og usann. Jeg har faktisk ikke bodd hjemme siden jeg var 15  så jeg flytta tidlig

Nå er jeg så trøtt at jeg såvidt ser tastaturet her. Godnatt folkens, og kom gjerne med kommentarer i forbindelse med "svarene" mine.

Snakkes i mårra :o)

-klem-

MYSTISK?

Jeg trodde at alle kunne lese meg som en åpen bok, men der tok jeg nok feil. Det er bare tre personer som har svart på hva som er riktig og galt av mine påstander i forrige innlegg. Jeg lar spørsmålet henge litt i lufta og håper noen flere prøver seg utover dagen. Isåfall avslører jeg svarene i ettermiddag/kveld.

Håper alle får en innholdsrik dag.

-klem-

Ti hemmeligheter om meg

Etter inspirasjon og oppfordring fra Trine, har jeg listet opp ti påstander hvor fem er riktige og fem er feil. Greier du å finne ut hva som er hva?

1. En drømmeferie for meg er å gå fra hytte til hytte i fjellet

2. Jeg har vært med på nødlanding med fly

3. Jeg har kommet for sent på jobb - på nattvakt - fordi jeg har forsovet meg

4. Jeg har skrevet for lokalavisen av og til, første gang da jeg var 12 år

5. Jeg har sendt inn søknad om å være med i Charterfeber

6. Jeg er så gammel at da jeg ble født hadde vi ikke TV, ikke telefon og bare utedo

7. Som 11 åring broderte jeg min første duk (en liten brikke) i Hardangersøm

8. Jeg har fått utsatt en viktig operasjon fordi jeg ikke ville skulke jobben

9. Jeg var bare 16 år da jeg flyttet hjemmefra

10. Jeg har diskutert politikk med Bondevik

Noe av dette er kanskje veldig opplagt, og det kan jo hende dette blir for enkelt.. men vi prøver det slik!
En av de som har alt riktig får Bloggshoutet omtale i bloggen min...

Prøv da vel... :o)

-klem-

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits