januar 2009

Vinter eller sommer?

Nå begynner jeg nesten å lure på hvor mange måneder jeg har sovet???? Da jeg stod opp i dag var det sol ute og jeg drista meg ut i bare T-skjorte (og bukse selvfølgelig)... Det var VARMT. Hvor mange grader det egentlig er, vet jeg ikke, men i sola er det sikkert 20 grader, og når det er vindstille virker det enda varmere. Det er nesten så det er på tide å planlegge hage her.. Yr.no lover finvær ei uke til, så da er vi jo kommet langt uti februar. Merkelige saker!!! Håper finværet holder i 14 dager til, for da skal jeg til by'n på opera-helg. Bilettene er i boks og hotellrommet er bestilt. Gleder meg til "jente-helg", god middag og hotell :o)

Det nytter å tenke positivt, jeg lover!!!

Jeg sa i et innlegg tidligere i dag at jeg skulle begynne å tenke positivt. Det sies at om man tenker positivt, skjer det positive ting... Det stemmer!
Først av alt fikk jeg vasket hus. D har måttet vaske tidligere i år, i dag greide jeg det selv :o)
Jeg ser ut som om jeg behandler giftig avfall når jeg holder på..med tre lag hansker, men det gjør ingenting. Det var knølete og tok lang tid, men JEG GREIDE DET!!! Utrolig at man kan bli så glad av å vaske.....
Etterpå lagde jeg "Black & White" til middag. Svinekjøtt, biffkjøtt, og kylling med chips (det ble David veldig glad for) og god salat til.
Jeg har handla til helga, jeg har vaska klær og jeg har henta posten. Og i posten fant jeg verdens største overraskelse...

002

(Som du ser har jeg kjøpt "Dagens Næringsliv" også, for å lese om blogging..)
Et par kataloger er jo greit, jeg trenger sikkert nytt treningstøy når jeg nå skal begynne å trene. Det er mange kilo som skal bort!! Et cruise - i middelhavet eller i Karibien (ja takk, begge deler) er på det langsiktige planleggingsstadiet... Men - ser du den hvite snippen av en konvolutt? Den det står Kari på?
Inni der lå denne:

003

Oops, den ble på skjeve, men du ser hva det er likevel :o)
Jeg som lette etter mitt eget eksemplar av Feelgood-bibelen min.. Og så har aldeles fantastiske snille Marit som har skrevet boken sendt den til meg. Jeg tenkte å gjemme boken til i kveld. Til te-kopp, varme i ovnen og tente lys, men jeg måtte lese litt.. Kjære Marit.. om du leser dette.. Du skriver så jeg både gråter og ler... etter bare å ha lest to sider.
Bjørg tegner fantastiske bilder - Marit tegner fantastiske ord ♥ Jeg gleder meg til å nyte boken i kveld!
Og om noen skulle undre..Dette er ikke ment som reklame. Jeg er bare så lykkelig over denne fantastiske presangen som ga startskudd til helga mi!!
-Og i tillegg har jeg fått flere kommentarer som varmer hjertet mitt fra ukjente venner..♥
Jeg er iallefall sikker nå--Det hjelper å tenke positivt. Prøv det, du også...

-klem-

Bloggreklame?

Jeg har ikke vært så veldig opptatt av dette med reklame i bloggen tidligere. Jeg er en av dem som ikke har startet bloggen først og fremst for å bli rik og berømt... Jeg trengte å lære mer om data og internett (det går saaktee, men jeg lærer, litt etter litt).. Desuten syns jeg det er en fin måte å dele hverdagene våre med familiemedlemmer som bor andre steder. Jeg savner å være datter, søster og tante "på ordentlig"..Og jeg syns det er koselig at Hans leser her innimellom. Ham kommer jeg ALDRI til å slutte å savne, selv om det er naturlig at han flytter. En ekstra bonus er det også at jeg har fått venner her i blogglandia :o)
Men - tilbake til reklame - Hva regnes egentlig som reklame i bloggen? Jeg har fremdeles ikke planer om å tjene milioner i blogglandia, men det hender at det er ting jeg kunne tenkt meg å skrevet om som koster penger.. Hvis jeg får sponset et arrangement f eks..Konsert, teater,opera osv..og skriver om det etterpå,  er det da betalt reklame? Om man får sponset saker til en konkurranse? Er det betalt reklame? Jeg har mange flere eksempler på det, men dere skjønner kanskje hva jeg mener?
....Eller er det kun når man har direkte kjøpsoppfordringer i bloggen at det regnes som reklame? Beklager min uvitenhet - og nysgjerrighet :o)
Håper noen kan svare meg på dette!!!!

-klem-

Positive valg

Nå har det vært nok negative tanker i Hestiaverden. Vi har vært i to begravelser på en måned (begravelsen i går var forresten utrolig fin),  og jeg, som "aldri" er syk har gått sykemeldt i snart fire uker...
I dag skal jeg rydde og vaske, også skal jeg lage god middag til David og D kommer hjem. Jeg skal velge å se på alle gledene i livet mitt og fokusere på hvor bra jeg egentlig har det!
Man skal ikke glemme det som er tungt og vanskelig, men det kommer aldri noe godt ut av å dvele ved det! Ny dag, nye muligheter og en ny helg skal akkurat starte :o)

-klem-

Livet og døden

For livet og døden er ett, slik elven og havet er ett.
                           -Kahlil Gibran-

Dance With A Stranger

Jeg liker mange typer musikk. På sett og vis er jeg vel altetende på området, men selvfølgelig er det enkelte artister/grupper jeg liker bedre enn andre.
En av disse favorittene mine er DWAS. Både melodier og sangtekster har en egenart som gjør at man hører at dette er en DWAS-låt...

elg                                                                180pxfrodealns2008

Bildet av Elg er lånt fra hans hjemmeside mens bildet av Frode Alnæs ble funnet på Wikipedia

Min absolutte favoritt blandt låtene deres er nok "Long December Night", fordi jeg kan relatere den til Kristian, men jeg tror jeg liker absolutt ALT de har spilt inn....

Og hvorfor dette plutselige innlegg om ei gammel pop/rock-gruppe? Jo, fordi det i lokalavisa vår, Tidens Krav, stod en annonse om at vår lokale TV-stasjon, TKTV, sender programmet "Elg - sammen med stammen" i kveld.
Jeg gleder meg allerede...:o)
Nå skal jeg sette på en av CD-ene fra bandet...
Sett på litt GOD musikk, du også, og ha en deilig dag !

-klem-

Dance With A Stranger

Jeg liker mange typer musikk. På sett og vis er jeg vel altetende på området, men selvfølgelig er det enkelte artister/grupper jeg liker bedre enn andre.
En av disse favorittene mine er DWAS. Både melodier og sangtekster har en egenart som gjør at man hører at dette er en DWAS-låt...

elg                                                                180pxfrodealns2008

Bildet av Elg er lånt fra hans hjemmeside mens bildet av Frode Alnæs ble funnet på Wikipedia

Min absolutte favoritt blandt låtene deres er nok "Long December Night", fordi jeg kan realitere den til Kristian, men jeg tror jeg liker absolutt ALT de har spilt inn....

Og hvorfor dette plutselige innlegg om ei gammel pop/rock-gruppe? Jo, fordi det i lokalavisa vår, Tidens Krav, stod en annonse om at vår lokale TV-stasjon, TKTV, sender programmet "Elg - sammen med stammen" i kveld.
Jeg gleder meg allerede...:o)
Nå skal jeg sette på en av CD-ene fra bandet...
Sett på litt GOD musikk, du også, og ha en deilig dag !

-klem-

Blomster og en engel

Nå er det en stund siden jeg hadde fødselsdag... Egentlig trodde jeg at jeg hadde lagt ut bilde av den nydelige engelen min, men det hadde jeg IKKE...

Er den ikke fin???
feelgood 003

Hans hadde lest i bloggen min at jeg ønsket meg en "Glassforum-engel", men jeg hadde ingen anelse om at han hadde kjøpt . Den kommer alltid til å være spesiell for meg ♥

Blomstene jeg fikk har jeg heller ikke lagt ut bilde av...

001

Nå vises jo ikke selve buketten så godt, men jeg elsker cellofan og pen innpakning, så jeg måtte bare ha med den på bildet. Jeg får ofte blomster, men ikke alltid i SÅ pyntet som dette...

Jada, jeg vet jeg er bortskjemt som får blomster med jevne mellomrom :o)
Håper noen skjemmer bort deg også...

-klem-

Thank you Bell

telefon

Egentlig tenker jeg ikke over hvor mye jeg bruker telefonen.... Klokka seks var den i bruk første gang, som vekkerklokke. Klokka sju ringte jeg Hans (Hadde avtale fra i går om det). Da David dro utigjennom døra, litt seint i forhold til bussen, ga jeg ham telefonen som han putta i lomma - slik at han kunne ringe i tilfelle han ikke rakk bussen.
Og på formiddagen i dag har en av sjefene mine ringt og snakket jobb/helse, mamma'n min har ringt fra GK ang. noe medisin hun hadde fått, og en kollega har ringt og bedt meg på besøk..
Jeg er veeeldig takknemlig for at jeg har telefon og for at noen greide å få til dette.... (Offisielt er vel Bell "fratatt" æren som telefonens oppfinner, men han gjorde den iallefall kjent ..)

Bruker du telefonen mye?

Medbestemmelsesrett

Denne uka har hittil vært en "rotete" uke. Lite blir gjort, men vi tenker mye og prater mye. I går måtte vi ta stilling til en ny begravelse. Selvfølgelig skal jeg og D dit, men skal David?
Vi veide for og mot.. Det ene øyeblikket var vi sikre på at vi ville at han skulle være med.. For så i neste øyeblikk å være sikre på at han skulle være hjemme...
Ved middagsbordet fikk jeg en "genial" idê.. Vi spør ham selv! Gutten er 13 år, og da bør han jo (og har vel også rett til?) få uttale seg selv i saker som angår ham...
David hadde gode argumenter for at han ikke ville være med, så da blir det sånn... Det er bare så lett å glemme at han ikke er et lite barn mer. Han har egne tanker og meninger, og vår plikt som foreldre, er å lytte til hva han har å si!

Er DU flink til å lytte til barna dine/er foreldrene dine flinke til å høre hva DU har å si?

-klem-

Jeg vil ha...ny bil!

toyota avensis
(Bildet er lånt fra www.toyota.no)
Joda, jeg vet det... Om damer skal kjøpe seg bil så skal det være en liten, snerten sak.. Den skal være billig i drift, lett å parkere osv..
For tiden kjører jeg rundt i en Toyota Avensis, og den er jeg kjempefornøyd med. Jeg har til og med vent meg til å kjøre den på piggfrie vinterdekk nå. Jeg hadde ikke hatt noe imot å byttet den ut mot bilen over. Da hadde jeg ikke hatt noe imot en bilferie i sommer :o)

Og den ultimate drømmen når det gjelder bil er heller ikke så veldig ladylike.. Ikke noe rosa, snerten kjerre iallefall, men en....

hummer h3

(Bilde er lånt fra www.hummer3.net)
HUMMER H3 i svart. Råeste bilen ever, det er iallefall sikkert! (Men så er prisen deretter også)

Og bare til opplysning.. Jeg har aldri sagt at jeg er normal :o)

-klem-

LANGT hår! -og gode venner!

I går, midt i verste kaoset, med middagskoppene på bordet og en haug med klær som skulle brettes, kom Bente og Bjørn innom en tur. De er utrolig gode venner av oss. Bjørn jobber i samme firma som D, og jeg og Bente har jobba sammen tidligere. I går tok de bare en impulsiv kjøretur og stakk innom. De hadde med seg nydelige lefser som Bente hadde bakt...
En gang i tiden hadde jeg lengre hår enn Bente, men gjett hvem som har lengst hår nå:

002

Jeg har aldri sett så langt, tykt og blankt hår hos noen andre.

Det er godt å ha gode venner man kan dele tøffe tider med ♥

Håper du også har noen å dele med :o)

-klem-

Og livet snudde brått i døra

Familiesøndagen med påtenkt biltur og familiekos i sofakroken snudde brått. D fikk en telefon og vi la på sprang ned bakken... David, stakkar, fikk ikke noe skikkelig forklaring engang. Den måtte vi ta etterpå.
Det var kaos.. lege, ambulanse, håp... og så var det slutt.
Hvem, hva og hvordan blir for personlig å skrive om fordi det involverer andre enn oss, men det var brått og uventet. Det blir en ny begravelse igjen iallefall....

Søndagstur

Det nydelige været vi har nå, må nesten brukes. Derfor fant vi ut at viskulle gå en tur på Bremsneshatten i dag.

familie 001

D måtte selvfølgelig prøve om isen holdt på froskedammen - og det gjorde den.
På veien opp møtte vi flere kjentfolk, så det tok sin tid, men når man kommer opp er det verdt turen! Utsikten er helt utrolig..
familie 002                                       familie 004

Den ene veien ser man inn mot Eide og Fræna, og den andre veien ser man Kristiansund på sine 3 øyer, fjellene på Tustna og med litt godvilje skimter man flate Smøla bak til venstre. Vi har nydelig vær, marka er frossen så det er lett å gå, og temperaturen ligger på rundt 10 grader. ...

familie 003                                          familie 005

På toppen av Bremsneshatten ligger en turbok som man skriver seg inn i for hver tur. Den som har gått et visst antall turer pr år, får diplom.
På det siste bildet ser man Bremsneshatten på avstand. Vi gikk tvers over den og pga været bestemte vi oss for å gå ei turløype i tillegg.
Vi fikk masse frisk luft og fikk bevega oss masse, så i mårra får jeg sikkert vondt i hele kroppen...
Men turen var verdt det :o)

-klem-

Ut på tur

I dag ble jeg vekket av "min bedre halvdel" som hadde ut-på-tur-tanker i hodet. Man må vel bare henge med, tenker jeg :o)

-klem-

Impulsiv shopping

David skulle egentlig på bytur i dag, men i går, ved middagsbordet, fant vi ut at vi kunne jo dra da, med en gang..
Da var det bare å finne ut når første ferge gikk, og ta en oppvask-spurt før vi skyndte oss ned til fergekaia...

Det er alltid ekstra stress med den ferga, selv om den går en gang i timen, så føler jeg meg låst på det at om jeg kommer et minutt for sent til ferga, så kommer jeg en TIME for sent til det jeg skal.
Fordelen med ferga, er at man treffer kjentfolk der. I går, feks, traff vi

Tangodanseren
001
Anita, på vei for å holde tangokurs

og Politikeren
002
Ann-Kristin på vei ut for å spise middag.

Veldig hyggelig selskap i en halvtimes tid :o)

Vi fikk gjort unna ærendene våre på Amfi Storkaia, men selv om jeg prøvde å lokke David med på cafe, ville han bare hjem igjen med en gang. Han var kjempefornøyd med handelen, og det var jeg også:

004    005  003

Det David først og fremst skulle, var å bruke opp gavekort fra jul og bursdag. De ble til et WII-spill, Call of Duty samt ei bok (som han kjøpte for egne penger!), Norsk Mafia.. Ut fra dette kan jo gutten virke temmelig voldelig, men tro meg, han er faktisk et snilt barn :o)
Genserhylla hans i klesskapet var også rimelig tom etter at vi hadde luka vekk noen gensere med ufrivillig trekvart-arm.. Derfor var jeg kjempeglad for kuppet vi fikk gjort på Solid. To hettegensere og en collegejakke med tykt for var heeelt greit. Og på B-young fikk jeg kjøpt meg den kosedressen jeg hadde ønsket meg. Vel, det er ikke JC, slik jeg EGENTLIG ønsker meg, men DET får bli en annen gang. Ekspeditøren på B-Young er forresten kjempehyggelig, bare så dere vet det!
Etterpå måtte vi vente litt på ferga, før vi kunne dra hjem og avslutte kvelden med film på TV'n og masse god frukt :o)
006

Melon,druer, kiwi, mini-bananer og tørka ananas.... også svele fra ferga...De er så gode at de fortjener et eget innlegg en gang...
Kom gjerne innom da også :o)

-klem-

Gratulerer med dagen, pappa!!

Min kjære pappa har bursdag i dag. Desverre fant jeg ikke noe bilde her på datan av han alene....

056

Her er han sammen med mamma og Lise, min niese, da hun ble konfirmert.

Pappa er verdens sprekeste 78 åring. Han og mamma er i syden nå. For tredje år på rad tar de den tøffeste delen av vinteren i litt varmere strøk. Da jeg snakka med ham tidligere i dag gleda han seg til å spise bløtkake på en cafe han hadde "funnet" i fjor. Dagene ellers bruker han bl.a til å gå turer i fjellet - lange turer. For ham er DET ferie-
Til vanlig er han aktiv sjarkfisker på havet utenfor Troms.
Tøft yrke for en tøff mann! Jeg er kjempeglad for at jeg får ha pappan min ♥

Og om du er glad for at du har din pappa, så gi ham en klem eller ring ham og si hei!

-klem-

U look good (Surferosa i Grand Prix)

"U Look Good"

Surferosa på Steinkjerfestivalen (Foto: Hans H. Bjørstad)

Mariann Thomassen har skrevet MGP-låt

Foto: Hans H. Bjørstad
Teksten til låta ?U look good? er skrevet av Mariann Thomassen og musikken er komponert av Surferosa og Lars-Erik Westby.

?U Look Good? handler om en som etter å bli mobbet for å stikke seg ut, blir deprimert og forsvinner. Tross sin dystre tematikk, ønsker låta å motivere lytteren til å ta opp fighten med Janteloven: ?Ikke gi opp, uansett hva andre sier!?

(Bildet og tekst er lånt fra NRKs nettside)

Jeg har ikke hørt en noen av Grand Prix sangene før, men den første av dem alle falt jeg for med en gang.

Man kan si hva man vil om Mariann Thomassen, men ingen kan bestride at hun gjør som hun vil. Hun har vist oss utrolig mange merkelige outfits, og energien hennes på scenen er rett og slett utrolig.

Budskapet i låten er jo også det jeg ønsker å gi videre til alle... Drit i Janteloven, tro på deg selv!

Ha en fortsatt fin lørdagskveld :o)

-klem-

Boken jeg mangler: Bjørgs Univers.

I går ettermiddag ble det bytur på meg og David. Han skulle på Spaceworld og bruke opp et-par gavekort han fikk til jul, mens jeg endelig skulle kjøpe meg "Bjørgs Univers". Denne boken som er skrevet av Bjørg Thorhallsdottir og Marit Gaare Laache og er min "feelgoodbibel". Jeg har lest litt her og der, jeg har bladd fram og tilbake.., men jeg har bare lånt den tidligere. Nå skulle den bli min, men slik gikk det ikke...
Jeg var på to bokhandler, begge to stedene jobbet to smilende, søte, blide unge jenter... Men bokkunskapen var det dårlig med. Jeg , som tydeligvis kunne mer om bøker da jeg var utplassert i bokhandel i arbeidsuka i åttende, ble så skuffet...
De hadde aldri hørt om boken, de fant den ikke på data'n og de visste ikke hvor den eventuelt kunne stå i butikken...
Jeg lette littegranne, men hadde ei ferge å rekke, så det ble litt for travelt. Får ta meg en tur til uka, kanskje..
David fikk kjøpt seg både film og bok, men dem får jeg skrive om senere i dag. Nå skal jeg ut og kjøpe maling... Stua skal pusses opp i løpet av våren.. Så mye å glede seg til!!

Håper du gleder deg til noe, du også!

-klem-

Tatovering

Av og til dumper jeg oppi diskusjoner, enten på nett eller IRL, om tatoveringer..
Da jeg var ganske ung bestemte jeg meg for at jeg skulle ha en tatovering som symboliserte mine barn. Hvor og hvordan hadde jeg ikke helt klart for meg...
For ca 10 år siden, før den "store" tatoveringsbølgen" startet, var det på tide å få det gjort! Jeg fikk mange negative reaksjoner, men nå er alle så vant til at jeg har denne bak på høyre skulder:

feelgood 002

Bildet ble tatt veldig nært, så den ser større ut enn den egentlig er, og blitsen var ikke helt heldig...( David var flink som fotograf lell!  Det er vanskelig for meg å fotografere ryggen min selv)
Det er litt vanskelig å se, for den trenger påfyll av farge nå, men her har jeg alle mine tre barn.. En rose for Hans Magnus, en rose for David og en rosenknopp for Kristian som ikke fikk leve.
På denne måten har jeg dem med meg hele tiden..

Mange sa at jeg kom til å angre, men jeg har ikke angret et øyeblikk :o) Kanskje blir det flere tatoveringer også...
En drage, fordi jeg er født i Dragens år, eller en ørn for å symbolisere stedet jeg kommer fra som har en ørn i kommunevåpnet... Vi får se hva som skjer etterhvert. Etter sommeren må jeg iallefall ha på mere farge...

Jeg syns tatoveringer er fint, når det er en "mening" med dem.Hva syns du?

-klem-

Life of Pi

Pi er et matematisk uttrykk som kan sette grå hår i hodet på folk!!! Det er min definisjon i dag, iallefall.
David gjør lekser. Han måler omkrets av ting, og han måler diameter, også skal han bevise at pi = ca 3,14.. Visste du at en kaffekopp fra Statoil har en omkrets på 20cm? Eller at potetgryta vår måler 58cm rundt? (det er en ganske liten gryte, faktisk!!)
Jeg er egentlig best på algebra og likninger, men om han begynner å spørre meg om diameter og andre målegreier må jeg melde pass og sende ham over til D som jobber i bygningsbransjen. Diameter/Kvadrat/Kubikk...Det er slikt som D regner i hodet.
Siste utvei er å ringe til Trondheim og be Storebror om hjelp. Han vet det meste som trengs i ungdomsskolematte...Det er alltid litt lettere å gjøre lekser når man har noen til å hjelpe seg litt om man står fast :o)

David kan iallefall alltid regne med å få hjelp!!

-klem-

Legens ordre..

Hadde legetime kl 09 i morrest, og dommen var klar og konsis... Opprinnelig var jeg sykemeldt i 2 uker i tillegg til at jeg brukte noen egenmeldingsdager først.

Legen: "Du skal ikke på jobb enda, hendene dine er ikke bra nok til det"
Kari: "Hvor lang tid tror du det ta?"
Legen: "Foreløpig sykemelder jeg deg i to uker til, men du kan kanskje bli gående slik fram til sommeren"

Til sommeren!!!??? Ærlig talt-DET er lenge til...

Langsiktig planlegging

Det har lenge vært tradisjon med skoletur til Polen på "vår" ungdomsskole. Ungene (og vi voksne) bruker 11/2 år på å spare/samle inn penger, og på høsten det siste skoleåret bærer det avgårde. Dette er alltid opp til hver klasse, og må "bestemmes" på et foreldremøte.
I kveld var dette foreldremøtet, så nå er det bestemt at i august/september i 2010 blir det Polentur. Ikke bare på David, men på meg også, og kanskje på D - han var ikke helt sikker enda.
Jeg hadde forferdelig lyst til å dra da Hans dro avgårde, men det var ikke mulig. Ikke var det økonomi til det, og David var veldig ofte syk og havna på sykehuset i tide og utide, så jeg kunne ikke dra fra ham, og jeg kunne heller ikke risikere at han ble med og ble syk på turen.

Men det var DA. Jeg skulle veldig gjerne hatt den opplevelsen sammen med min førstefødte, men man kan ikke få alt her i verden... NÅ (eller om atten/nitten måneder) blir det tur. Jeg har laaaang tid til å glede meg :o)
Håper du også har noe å glede deg til.

-klem-

Plutselig var det morgen!!!

Egentlig er det tragisk at man aldri kan komme seg i seng.. Jeg mener... Hvor godt hadde det ikke vært å stått opp kl seks om morran og koka kaffe og egg, henta avisa og satt på ei vaskemaskin før man vekte resten av familien???
Dette tenker jeg hver morgen..trøtt som ei ape!!! (Etter at D har vekket meg!)
Nå må jeg kjøre David på skolen. Han er nesten like trøtt som meg

-klem-

Groder/Frosker

I en svensk blogg jeg leser, kom det en dag en kommentar om frosk (groder) på svensk...

Da tenkte jeg straks på mine små venner som bor på kjeller-badet:

001

Frosken med snorkel "bor" i dusjen og er kjøpt i Tromsø
Den lille frosken på steinen kjøpte jeg på Mallorca, og den har selvfølgelig en Mallorcaperle ved siden av seg.
Nøkkelring-frosken vant David til meg på Kreta
De to froskene foran har jeg fått av min kjære veninne Laila. Den brune har hun kjøpt i København, og den grønne av skjell har hun hatt med hjem fra Thailand.

002                                   003 

Frosken med fiolin er egentlig et smykkeskrin som jeg kjøpte på Kreta sist sommer, og froskeprinsessen er den første frosken jeg kjøpte. Den fant jeg i en bitteliten butikk i en kjeller i København.

Som du ser så er det ikke så mange frosker, det er heller ikke målet, men alle har sin helt spesielle historie.

Jeg liker froskene mine, men da det plutselig stod en LEVENDE frosk inne i dusjen, var jeg snar å lukke døra og tilkalle assistanse fra min kjære mann :o)

Legg merke til budskapet fra froskeprinsessen;

Fairy Tales Can Come True.....

-klem-

Award :o)

I forrige uke fikk jeg denne fine overraskelsen fra Ashi. Det kan hende jeg er et "enkelt" menneske, men jeg blir kjempeglad over å bli satt pris på på denne måten. Siden jeg må velge seks nye blogger, kan jeg desverre ikke returnere denne. Ashi er definitivt en som bare fortjener det beste ♥


Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold.Disse bloggerne er usedvanlige sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsene deres.

utmerkelse12320299261232033581

Jeg gir den med glede videre til:

KARINA
ANITAS VERDEN
GIZMOLINAS
JENILITA
ASTRID/FRÅ ET A4-LIV
ANGELICAEE

-KLEM-

Norsk vs svensk

Før jeg startet å blogge, spurte jeg familien min hva de syntes om det, og alle mine "tre menn" mente at det var helt greit. Om noen av dem hadde hatt motforestillinger, hadde det nok ikke blitt noe av "Hestiaverden"...
Innimellom snakkes det om blogging her hjemme, og en dag var språk et tema rundt middagsbordet.
Blogging er MYE større i Sverige enn i Norge, og endel av de bloggene jeg følger er skrevet på svensk. Jeg har sjelden problemer med å forstå svensk. Kanskje fordi jeg har vokst opp med svenske barneserier som Pippi, Saltkråkan og den nydelige Brødrene Løvehjerte ???
Iallefall begynte vi å diskutere forskjeller i språket, og David kom med noen "fantastiske" oversettelser :o)

511

(Bildet er tatt da vi var på "Royal Garden" i Trondheim i høst..PC'n var selvfølgelig med..)

Det er kanskje litt vanskelig å forstå det som er morsomt her..Kanskje er det bare intern familiehumor, men "det bjuder jag på.."

Tomtegubbe = eiendomsmegler (fordi ordet er satt sammen av ordene tomt og gubbe)
Dumförklarar = tolk
Tofs i håret = EEG

011

(David på EEG i høst)

Klenning = slektning
Bäddat rent = Å be til Gud om at det skal bli rent uten at man må gjøre noe for det
Inför resan = innafor gjerdet til en racerbane
Svärfar = en pappa som svär/banner mye

Man kan iallefall ikke si at språket ligger i genene, for David er faktisk 1/8 svensk. (D's morfar var svensk)!!!!

Måtte din dag være full av latter :o)

-klem-

Obamas ed
Dagen i dag er historisk. Barack Obama tas i ed som Amerikas 44. president. NRK 2 ser ut til å være den eneste Norske TV-kanal som har sendinger herfra (fra kl 16.30), men jeg går ut fra at Nyhetskanalen og nyhetssendingene i de andre kanalene også dekker presidentskifte i USA utover ettermiddagen og kvelden...
Det blir iallefall ingen gamle såpeserier på meg i ettermiddag.

Ha en fin tirsdag, alle sammen

-klem-

Tidlig ute

Hendene mine har heldigvis blitt mye bedre, så nå håper jeg at ting går "den rette veien".. Imidlertid er jeg totalt avhengig av hansker til alt, så i morrest fikk jeg ikke gjort en ting! Det ble tomt for hansker iløpet av helga, så jeg måtte innom apoteket en snartur før jeg kunne starte på dagens gjøremål. Derfor kjørte jeg likegodt David til skolen før jeg selv dro på butikksentret.

Det var ikke så værst start på dagen, det da, å dra en tur på bakeriet når jeg alt var i farta...

feelgood 003

En deilig kaffekopp og en Karlsbader-pistasj er kanskje ikke det sunneste man kan starte uka med, men du verden, hvor godt det.

Håper du også får en god start på uka :o)

-klem-

Og jula varer helt til påske..

Joda, jeg har fått ryddet ut jula, jeg også. Det har hendt at jeg har ryddet ut jula noen få dager ut i nyåret, men i år ventet jeg til "tyvende dag Knut jager jula ut"... Jeg syns det er så koselig med juletre på bursdagen min 10. januar, så slik ble det i år... 13. januar ble all pynt og alle nisser og julegardiner puttet i kasser og buksert opp på loftet.
Som den høytidsfrik jeg er, gikk det omtrent tre minutter før jeg begynte å tenke på neste høytid...påska!
Riktignok er det en valentinsdag og fastelavn innimellom, men påska er det neste "store" på hjemmefronten. Og bedre ble det ikke av at jeg var innom Grete på yndlingsbutikken min, PULS. Der fant jeg nemlig denne søte familien:

009

Hanefar, hønemor og kyllingbarna skal mer enn gjerne få følge meg hjem. Dette er ikke noe made i China plast. Dette er ekte vare i nydelig glass!

Bare se på stjerten til hanefar. Er den ikke nydelig?

011                                       012


Grete forteller at produktene selges rundt i Norge i "Norsk Flid"-butikker.
Joda, jeg vet, de er ikke billige, men jeg betaler gjerne litt ekstra for kvalitet :o) (og neida, jeg får ikke betalt for å skrive dette, jeg syns rett og slett de er så fine at jeg vil dele dem med dere!)

010

Desverre ble det litt travelt da jeg skulle fotografere, men det blir sikkert flere bilder av dem når det begynner å nærme seg april.. Nå planlegger jeg bare litt oppe i hodet mitt. Denne søte familien og en gul katt kommer helt sikkert til å flytte inn til våren.

Håper du får en fin mandag!

-klem-

En perfekt avslutning

Helgen har vært bare rolig og fredelig. Koselig besøk, gode venner, en lang, deilig søndag og masse TID!!!
Til middags hadde David besøk av sin kompis Esben som spiste sammen med oss. D hadde laget deilig kalkun, jeg fikk den bare ferdig servert.
Etter at Esben ble hentet, fikk vi tid til et slag Settlers igjen. Vi har fått helt "familiedilla" på spillet, og denne gangen var det pappa'n som vant med knappest mulig margin. Jeg fikk snakket med Hans også, og nå får jeg til å legge inn bilder igjen. Gjett om jeg er glad for DET da!!!

Og så -som prikken over I'en- ble det kveldsmat (som vi ikke spiser så ofte) og film..

feelgood 001

David fikk kakao i denne stilige koppen som han har fått av sin bestemor, min mamma. Det er bilde av han selv på koppen :o)

Vi spiste toast, og jeg og D drakk te...

Filmen vi så var denne;

feelgood 002

Filmen var på mange måter en feelgoodfilm for barn. "Den hemmelige ingrediensen er deg" er et veldig bra sitat - egentlig!!
Nå har David og D lagt seg, og jeg skal rydde litt før jeg køyer (tror jeg)...

Beklager forresten at forrige innlegg kom to ganger, Det gikk så tregt i "systemet" i kveld at jeg trodde jeg ikke hadde postet det første innlegget. Sorry!!!

-klem-

Han dro...

Det kom ikke som noe sjokk. Faktisk drøyde han det og ble flere dager hjemme enn jeg trodde. Alikevel er jeg ikke forberedt. Mammahjertet vil ikke!!!!

006

Her er bilen ferdig pakket og han er klar til å dra. Tirsdag i ett tia dro han...

Heldigvis var det stort sett bart på veiene, og han er flink til å ringe meg med jevne mellomrom. Det er så mye som skjer på veiene, det er så fort gjort, så jeg er litt bekymret innimellom. Det er godt å få telefon om at han er kommet fram.

I kveld ringte han igjen, og det er alltid koselig. Han er  forlengst   vel"installert" i Trondheim igjen, og jeg må vel bare begynne å venne meg til tanken på at han ikke er hjemme. Om noen dager går det bedre, det også.

Slik er det, iallefall for meg, å være mamma. Han vil alltid være min førstefødte, mitt hjertebarn. Han har sin helt egne plass i mitt hjerte, og David har en like stor del. Alltid er det noe som mangler når en av dem ikke er der..
Samme hvor store og voksne de blir, er de mine barn.
Husk det, kjæreste sønn, og husk det, dere andre som leser her.. Noen er glad i deg og bryr seg om akkurat deg!
Kjærlighet har mange ansikter..

-klem-

Han dro...

Det kom ikke som noe sjokk. Faktisk drøyde han det og ble flere dager hjemme enn jeg trodde. Alikevel er jeg ikke forberedt. Mammahjertet vil ikke!!!!

006

Her er bilen ferdig pakket og han er klar til å dra. Tirsdag i ett tia dro han...

Heldigvis var det stort sett bart på veiene, og han er flink til å ringe meg med jevne mellomrom. Det er så mye som skjer på veiene, det er så fort gjort, så jeg er litt bekymret innimellom. Det er godt å få telefon om at han er kommet fram.

I kveld ringte han igjen, og det er alltid koselig. Han er  forlengst   vel"installert" i Trondheim igjen, og jeg må vel bare begynne å venne meg til tanken på at han ikke er hjemme. Om noen dager går det bedre, det også.

Slik er det, iallefall for meg, å være mamma. Han vil alltid være min førstefødte, mitt hjertebarn. Han har sin helt egne plass i mitt hjerte, og David har en like stor del. Alltid er det noe som mangler når en av dem ikke er der..
Samme hvor store og voksne de blir, er de mine barn.
Husk det, kjæreste sønn, og husk det, dere andre som leser her.. Noen er glad i deg og bryr seg om akkurat deg!
Kjærlighet har mange ansikter..

-klem-

Etter festen

Sitter midt på natten og venter på at oppvaskmaskina skal bli ferdig. De siste gjestene har akkurat gått ut i bobilen sin og lagt seg. Som sneglen har de med seg huset :o)
Det har ikke vært noe "hæla i taket" kveld, men mange koselige timer med to av D's onkler m/ektefeller og oss 3. Vi har spist godt, drukket godt og jeg har virkelig kosa meg, for når man har lite familie rundt seg, blir slike stunder virkelig verdsatt. David koser seg sammen med oss, men har også tatt med seg PC'n inn på rommet sitt og vært der endel. Nå er det stille og fredelig rundt meg. Satser på mere blogg-tid i morgen...eller egentlig senere i dag...

Av alle ting husket jeg plutselig første verset av den aftenbønnen jeg pleide å synge med guttene da de var små.

Jeg folder mine hender små
I takk og bønn til deg
La alle barn i verden ha det
Like godt som meg...

Jeg ønsker alle, både barn og voksne, har det godt, DU også

-klem-

Å gjøre minus til pluss

Nå har vi jo kommet et stykke inn i det nye året, men det er alikevel ikke for sent å kvitte seg med gammelt skrot. Selvfølgelig gjelder dette rent praktisk, i skuffer og skap, men det gjelder også i overført betydning. Når jeg har dagene ledig og går her og tusler for meg selv, får jeg god tid til å tenke. Jeg er en hamster.. Jeg KAN ikke kaste ting. Jeg kan jo få bruk for dem!! Problemet er bare det at enkelte ting har jeg ikke hatt bruk for de siste årene, og da er det kanskje på tide å kvitte seg med noe? I tillegg er jeg en elefant! Jeg husker godt hvis noen har tråkket meg på tærne.
I dag har jeg endelig begynt. Jeg starta med gjesterommet som, siden det ikke er i bruk så ofte, også har blitt brukt til lager. Klær som er for små til David, filleryer, gamle gardiner, plastesker osv. Nå er det borte derfra. Samtidig har jeg fått sortert litt tanker og rydda litt i innvendige skuffer som har blitt overfylt..

Det sies at livet ditt er like kaotisk som det skuffer og skap er. Nå rydder jeg iallefall i huset mitt. Kanskje får jeg et ryddig liv med på kjøpet? Og av og til må man bare "forgive and forget". Negative tanker plager mest den som tenker dem. Nå rydder jeg plass til positive tanker istedenfor.

Håper dere har en fin fredagskveld :o)

-klem-

Ryddig hjem?

Vel..jeg prøver meg på litt husarbeid med disse krokete fingrene mine, men det går treeeegt. D er en engel og har lovet å vaske til helga, så jeg slipper det, men jeg bruker nok hele dagen på nesten ingenting lell. Bare det å ta ut av/legge i vaskemaskina er en prosedyre for seg selv... På med bomullshansker først og så engangshansker utenpå der igjen før jeg får gjort noe. For ikke å snakke om å vaske mitt lange hår.. jeg er ikke så flink til å få til det uten å få vann INNI hanskene også, og da er jo vitsen borte. Trøster meg med at øvelse gjør mester, men får stadig større respekt for mennesker som lever med handicap. Det jeg syter for er bagateller, men det kryr av usynlige helter rundt oss. De fortjener virkelig respekt!

-klem-

Lekser og gardiner

Etter at middagskoppene var ryddet bort her, var det tid for lekselesing!!! Engelsken gikk ganske greit unna, og matten var ferdig tidligere.. MEN - så var det religion. Xantall sider om jødedom og jødenes høytider tar tid. Etterpå var det vulkaner og jordskjelv. Godt å få litt oppfrisking der også. Nå er det samfunnskunnskap som er siste post på programmet. Kapitlet handler om penger.... Spansken og norsken var heldigvis også unnagjort, så jeg tror og håper vi ikke er så langt unna målet.
Ting tar tid, og med epilepsi og konsentrasjonsproblemer tar det laaaaang tid og resulterer i endel strenge mamma-kommentarer , for David må hele tiden penses inn på rett spor!
Innimellom stryker jeg gardiner og henger opp.. Med alle disse julegardinene mine som skal ned, tar dette også tid. Fritidsproblemer har jeg iallefall ikke :o)

Ønsker dere alle en rolig og fredelig kveld

-klem-

Hrmf!!!

Ok, jeg gir meg!! Har snart ti innlegg i hodet, men VIL ha med bilder. Så - i morra starter jeg dagen med å lete etter overføringskabelen som hører til fotoapparatet mitt. Som regel bruker jeg kortleseren i PC'n, men nå VIL DEN IKKE LESE KORTET MITT!!!!!!!
Kanskje systemet har fått for seg at jeg har overtrukket foto-kontoen min???
Men - som sagt - i morra blir det bilder igjen..Håper jeg!
God natt, folkens, og drøm søtt.

-klem-

Kranglete blogg :o(

Jeg blir av og til så lei av å ikke ha kontroll på hva jeg holder på med!!! Nå har jeg flere innlegg inne i mitt hode, men så får jeg ikke skrevet dem fordi jeg ikke får til å legge inn bilder fra minnekortet.... Jeg har vinka adjø til Hans (det er alltid like trist..jeg er dårlig på å si adjø til ungene mine!!! ) I tillegg har jeg rydda vekk jula og begynt å vente på våren, jeg har bilder av min yndlings-påskepynt, feriekvaler osv...
Bloggtørke er fremdeles ikke i sikte, så jeg får greie meg med fotoirritasjon og hestiairritasjon i dag. Håper ting løser seg..SNART!!! -og selvfølgelig at du har en fin dag :o)

-klem-

Min første award :o)

mammabloggaward26125507

Denne flotte awarden har jeg fått fra Ashi. Gjett om jeg ble glad, da!!!
Det er jo ingen hemmelighet at jeg setter ungene mine høyere enn ALT her i verden. Derfor gjorde det meg ekstra glad at det var en "Mammaaward"...
Jeg sleit litt med å kopiere over bildet, for vanligvis bruker jeg Firefox, men for å få kopiert over dette, måtte jeg innom windows...
Bloggen er jo i og for seg ikke så mye å rope hurra for, det tar tid å blogge, men det tar UENDELIG med tid å lære seg å blogge :o)
Har masse ideer og blir nok ikke plaget av bloggtørke, så jeg håper jeg får det til bedre etterhvert!!
Ang. awarden, så skal den sendes videre, men jeg er litt usikker på om den kan sendes til andre som allerede har fått den.. Derfor sender jeg den etterhvert videre til andre som ikke "har hatt den". Tenkte jeg skulle lære meg å lage lenker i den fforbindelse, men jeg orker ikke i kveld, så det får bli i morgen en gang... Godnatt, alle sammen

-klem-

Legebesøk til ettertanke...

Jeg måtte til legen i dag. Er heldigvis sjelden jeg er der, til tross for min høye alder og dårlige fysikk... Men... tilslutt var det ingen vei utenom. Hendene mine er fulle av sår og eksem, som jeg trodde var atopisk eksem. Men der tok jeg feil!
Legen spurte ikke om noe, han bare så på meg før han sa; "du må omskoleres"...
"svartmakta"  på hendene mine er kontakteksem og det harmonerer tydeligvis dårlig med å jobbe på sykehjem...
Og så jeg som jobba "ræva av meg" for å ta fagbrevet som hjelpepleier... Skal jeg virkelig ikke få brukt det mere?
Skal jeg være nødt til å begynne på skole igjen????
Egentlig orker jeg ikke å tenke så mye på det. Jeg får konsentrere meg om å forsøke å få vekk blemmer og sår og glede meg til jeg igjen kan vaske håret uten at det gjør vondt. Etterpå får jeg ta stilling til de "store" spørsmål her i livet. Det beste som kommer ut av det, er at jeg er utrolig glad for at dette ikke er en permanent irreversibel tilstand. Hva om jeg hadde hatt leddgikt f.eks, og måttet lære meg å leve med smerter i hendene for hver minste ting? Bare det å betale hos legen ble et problem. Han måtte selv ta pengene ut av lommeboken min om han skulle ha noen :o)
Konklusjonen blir...Det er ingen grunn til å synes synd på seg selv, men en smule forvirret må det vel være lov til å være?

-klem-

Trekkfugler

Som trekkfuglene, bare motsatt vei, drar min kjære mamma og pappa til syden i dag.
Jeg skjønner det godt!! Sol og varme hadde passet meg SÅ godt nå i januar, men jeg må nok nøye meg med enda en episode av "Sydenliv" på DVD.

Håper du får en "varm" dag, du også :o)

-klem-

Frokost på sengen

Jeg hadde egentlig ingen forventninger til bursdagen min. Når man er så gammel som meg, og atpåtil har bursdag like etter jul, er det liksom ikke like mye stas med det...
Og så fikk jeg verdens supreste overraskelse. David vekket meg med frokost på sengen, D kom med dagens avis, og Hans hadde kjøpt fersk kanelbolle til meg. Hvilken luksus :o)
Hans hadde også kjøpt en nydelig engel fra "Glassforum" til meg. Han hadde lest på bloggen at jeg ønsket meg en slik.. D kom med en nydelig blomsterbukett, og David hadde fått tak i maaange timer moro for meg. Jeg vet jeg er litt Harry, men jeg er veldig glad i charterferier og syden, og David hadde, helt av seg selv, kommet på å kjøpe DVD fra serien "Charterliv" til meg. Gjett om jeg skal kose meg nå!!!

Livet er slett ikke det værste man har :o)

-klem-

Bare et spill

En hjemmeaktivitet som jeg tror vi ALDRI blir lei av i familien vår, er å spille spill. Sist jul var nissen så snill at han hadde lagt DETTE spillet under treet vårt:

003

I jula jobba jeg mye, så det ble ikke så mye spilling, men etter nyttåret har vi fått prøvd det.
I kveld var det jeg, David og D som spilte. Da var det ingen problemer å slå av TV'n og bare være familie :o)
Det ble noen byer og veier på oss etterhvert..

001

Spillet passer veldig godt for oss , både når vi er tre og når vi er fire som spiller. Det er passe store utfordringer, og vi bruker passe lang tid på det.

Og dagens vinner er..

002

D A V I D ♥

Siden det ikke var trening i ettermiddag, fikk treningsjakken være på utover kvelden..

Kvelden har vel strengt tatt gått over til natt, men det er så deilig å vite at alle kan sove lenge i morgen. Herlige helg! Gjett om det er godt å ha fri :o)

-klem-

Bake Kake Søte...

Fredagen ble ikke helt som jeg hadde tenkt, uten at den nødvendigvis ble dårlig... Jeg skulle en snartur bortom jobben, og så hjem for å bake. Har man bursdag, må man jo ha kake, selvfølgelig...
Den "snarturen" resulterte i 5 timer på jobb - og et ferdig årsregnskap. Det er jo godt, alt som er unnagjort, men det var såvidt jeg rakk å handle i full fart, før jeg måtte rase hjem for å lage middag. Kakebakinga måtte bare vente, for neste stopp på timeplanen var David's brytetrening. Vi dro innover, bare for å oppdage at treninga var flytta. Fordelen med det var at da var vi raskere hjemme igjen :o)

Når man har bursdag like etter jul, er folk egentlig mette av kaker, men hjemme hos oss greier de ikke å stå for disse uansett:

004

Chocolade Chip Cookies er alltid en hit her!

Ikke akkurat bursdagskake, men det er jo noe som blir spist,, I tillegg står det ei ROSA ostekake i kjøleskapet. Den mangler bare geleen på toppen. Joda, selv om jeg ikke skal ha noe selskap, tror jeg dette blir en fin feiring, og det gleder jeg meg til.
Håper du også har noe å glede deg til :o)

-klem.

Kunst og Kamille

For noen dager siden skrev jeg såvidt om en av mine favorittkunstnere, Pushwagon... Iallefall om et TV-program med ham. En annen nålevende kunstner jeg setter utrolig høyt er Bjørg Thorhallsdottir. Hun er så absolutt feelgoodkunstner nr 1. Ingen over, ingen ved siden.
Derfor ble jeg kjempeglad da jeg fikk dette bladet i posten i går..

feelgood 002

Jeg gleder meg alltid til bladet kommer i posten, men nå kommer jeg til å glede meg enda mere, for på side 8 fant jeg dette

feelgood 003

Hver uke framover presenteres et bilde av Bjørg, og alle jenter fortjener hennes fantastiske bilder og tekster!!
Derfor blir dagens oppfordring fra meg å kjøpe Kamille og "ta til deg" teksten..

Go girl, stjerna blir din om du vil

-klem-

Drømmer om en strand..

Når vestlandsværet herjer som værst, er det lett å drømme seg tilbake hit....

466

Det var over 40 grader, og sanden var så varm at det ikke gikk an å gå på den...

493

..så vi holdt oss nede i vannet i mange timer.

Jeg håper vi greier å få ferie samtidig i sommer, slik at hele familien kan reise til Kreta sammen. To hele uker med sol, varme og late dager frister veldig... Iallefall når Nordmørsværet slår til med snø ene dagen, is andre dagen og regn og vind den tredje dagen. For øyeblikket hater jeg vind. Jeg hater regn og slaps og sørpe... Heldigvis har sola snudd, og jeg har allerede begynt å glede meg til sommeren.

Har du begynt å planlegge sommerferien? Håper du også koser deg like mye med planleggingen som det jeg gjør.

-klem-

Julebesøk

Den jula vi nylig har gjort oss ferdig med, jobba jeg mye. Så mye at sosiale aktiviteter begrensa seg veldig. En dag hadde jeg helt fri, og da sto vår faste juletradisjon på programmet... Jeg og David drar på jule-kveldsbesøk til Laila og Jakob...

jul og nyttr 0809 001

Da blir det tid for girltalk for oss mødre....

jul og nyttr 0809 002            jul og nyttr 0809 004

...mens guttene starter kvelden med å spille dataspill før de ender opp på kjøkkenbordet med Monopol til langt på natt.
Jeg og Laila prøvde å finne ut hvordan en av julegavene hennes, et nydelig håndbrodert tørkle,  skulle brukes, men vi fant ut at vi trengte ekstern ekspertise!!! :o)

jul og nyttr 0809 003

Nå er vel ikke D den ekspertisen vi trengte, men han pleier å ta seg en tur sent på kvelden, han også. I slike tilfeller er det utrolig bra å ha en sønn på 20 som gjerne stiller opp som sjåfør for mamma og pappa!!!!

Jeg og Laila har endel felles interesser.. Forkjærligheten for å reise er en av dem. Vi har alltid en eller annen tur på gang, men foreløpig har vi ikke reist sammen.. DET må vi gjøre noe med.

En annen fast aktivitet, er vår "jentetur" til by'n. Operafestuke, seriøs forestilling og hotellovernatting er et lite pusterom i en travel hverdag. Gleder meg allerede til februar, jeg.

Har du noe å glede deg til?

-klem-

TYPISK!!!!

Når jeg greide å lage en lenk, så kommer det opp noe "fjollete" greier som beskytter bildet, og DET greier jeg ikke å få vekk :o(

Iallefall er det SEX and the CITY skoboksen som er premie i denne konkurransen. Jeg har såååå lyst på den, men å kjøpe den er uaktuelt, og sjansene for å vinne er vel heller ikke så store. Det lille halmstrået er at "den som intet våger, intet vinner" - og jeg har iallefall prøvd nå :o)

Konkurransen finnes på lindafunde.blogg.se som er en fiiin blogg. Verdt å lese...

Kos dere, hvor enn dere er

-klem-

Å prøve noe nytt...er alltid en utfordring :o)

Det tok litt tid, men nå tror jeg at jeg greide å linke til konkurransen som Linda har på siden sin.

Det ville jo vært usansynlig BRA om jeg vant denne boksen akkurat på bursdagen min.

Har vel ikke så veldig stor tro på det, men det er jo lov til å håpe :o) - og for første gang har jeg fått til å lage en link. Ikke værst, bare det!

-klem-

Flere roller

Jeg skriver endel i bloggen om det å være mamma. Det er en rolle jeg aldri går ut av! 24/7 er jeg mamma'n til Hans og David, og de har den absolutt høyeste prioritet hos meg :o)

Tenkte jeg skulle legge ut bilder fra jula av dem her, men det gav jeg opp, for det tok så lang tid å laste opp -igjen!!!

--men jeg har mange andre roller også. Jeg er datter, kone, kollega, venn...og mye mer...
I dag har jeg nok vært mest datter, for faren min har gått til Tromsø med båten - i tjukk snøkav. Selv om han er den sprekeste pensjonisten jeg kjenner, så er det en tøff tur, og jeg ville vært like skeptisk om noen andre skulle gjort den samme turen!
Jeg ble veldig letta da mamma sendte melding om at han var kommet fram :o) Båten skal settes opp på slip i mårra, så da rakk han det før de drar til syden.
De drar hjemmefra 11/1..dagen etter bursdagen min... og skal være der til våren. Jeg unner dem turen av hele mitt hjerte :o)
Gla i dere, mamma og pappa

-klem-
fra meg som har begynt å lengte etter sydenvarme.

Skal du til syden dette året?

Pushwagner

Genialt. Briliant. Fantastisk...
Jeg vet ikke om det finnes ord som dekker denne kunstnerens arbeider. Heldigvis opplever han å bli anerkjent mens han ennå er i live :o)
Om dere er ørlite interessert i kunst, så se dokumentaren om ham. Den går i reprise på 7/1 og 12/1, men jeg er ikke sikker på hvilken av NRK-kanalene den går på...

-klem-

Mer enn 600 nye bloggere..

..bare på et døgn. Men hvor blir de av? Skriver alle mange innlegg for dag, poster bilder og lager videoer av mer eller mindre uintressante hendelser? Om bloggene ligner hverandre, blir det utrolig mye "dagens" og sminketips. For all del, ikke noe galt sagt om hverken det ene eller det andre..Liker det meste i bloggene jeg, jeg bare lurer på hvor de nye bloggene blir av.. Noen som kan fortelle meg det???
Håper dere får en fin-fin blogg dag

-klem-

Merkelig hobby...

Jeg har en sær hobby! Når jeg forteller om den, rister folk på hodet og ser på meg som om jeg har tre hoder, buksa på knærne eller noe annet rart :o)

Neida, jeg samler ikke på servietter eller studerer stjerner eller noe annet rart....

..men jeg ELSKER Å MÅKE SNØ!!!!

jul og nyttr 0809 010

For meg er snømåking på linje med et Kinderegg..
Jeg samler tankene mine
Jeg får være ute i frisk luft
Jeg bruker alle de store muskelgruppene i kroppen..Perfekt trening ;o)

Altså - tre goder på en gang! I tillegg er vår store, brede oppkjørsel fri for snø og alle tre bilene kommer seg på rett plass uten problem. Og det atpåtil uten at min maskuline familie trenger å løfte en finger.

Har DU en uvanlig hobby?

-klem-

En ung manns begravelse...

...var ikke det vi hadde planlagt skulle være starten på det nye året. Det er så meningsløst å måtte begrave en mann som akkurat har begynt på voksenlivet. Det er feil, helt feil, men desverre er det sant...
Begravelsen var fin. Kirken var fullsatt. En lillesøster som leste opp det en lillebror hadde skrevet. En mor som trøstet en kjæreste. En far som bar en kiste. En bestemor som takket for omtanke..

Jeg skulle ønske at det aldri skjedde igjen, men verden er desverre ikke perfekt. Og dager kommer og går...

Ta vare på hverandre

-klem-

Ingen rakettbilder...

Denne bloggen blir uten rakettbilder...Men om det er det du leter etter, regner jeg med at du finner endel rundt omkring i blogglandia.
Nå er det klart for middag, så bloggen får vente

-klem-

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits