september 2010

Fri fridag

Jeg er fullstendig klar over at det bøttet ned fra himmelen i går. Det gjør det forsåvidt fremdeles, men livet er godt likevel. Jeg hadde i utgangspunktet avtalt å dra ut på Atlanterhavsveien sammen med Bente i går, men hun måtte plutselig på jobb, så da dro jeg alene. Med kamera, skifteklær og nye sko..Kameraet kunne jeg bare glemme å bruke. Uten ekstrabeskyttelse ville det snart ha tatt kvelden. Det var ikke det som var meningen med turen.... Telefonen ble en god nok erstatter, men jeg må etterhvert finne en måte å få brukt kameraet på når det er litt vind og vær.Det ble mer en runde i fjæra enn en fototur. Skifteklærne gjorde iallefall god nytte for seg da jeg dryppende våt skulle inn i bilen igjen. Det er litt deilig å gå rundt i fjæra slik. Utrolig hva man kan finne der.Biter av rekved, taustumper og andre ting jeg kan bruke til dekorasjoner er målet for turen, men i går fant jeg noe jeg ikke har sett før......en dryppende våt, men smilende og blid TV-2 fotograf!!!!

De holdt på med opptak til God Morgen Norge.... Jeg håper for hans skyld at han hadde skifteklær, han også :o)

Det er faktisk sant, det finnes ikke dårlig vær - og beina mine var iallefall tørre og varme, så skoene mine var tydeligvis et godt kjøp..Og når skoteste-lete i fjæra-turen var over (og jeg såvidt hadde fått dratt på meg tørre klær da det kom en "delegasjon" fra Håholmen) var jeg hjemmom en tur og laga litt middag før jeg avslutta dagen med et besøk hos Sonja som jeg ikke har sett på lenge. Den første helga jeg bodde på Nordmøre var jeg med henne hjem på Smøla. Det skulle gå mer enn 25 år før jeg var tilbake på øya. I sommer besøkte vi nemlig Smøla og Veidholmen, og jeg MÅ fortelle om dette deilige stedet - men først...... 8 dager med "Hvite busser" - må bare få poden ut av dyna først.

En ny dag har startet, det er opp til deg hva du gjør ut av den (iallefall i de fleste tilfeller)

Bortkastet tid!


(Vi har bare dagen i dag og ingen løfter for morgendagen... Så vær sikker på at du forteller noen at du elsker dem.)


Nå har jeg brukt over en time på å prøve å få til noe på dataen... Og så var det absolutt unødvendig!!!!

Tenk på alt jeg kunne gjort istedenfor, da..... Eller ikke - det er jo faktisk enda mer bortkastet tid. Å irritere seg over at man har kasta bort tid på tull og en feil overføringskabel....

Nå er iallefall bildene på plass på maskinen, og en god dag har blitt til nær historie.

Erkjennelsen av at jeg nå er den teiteste, treigeste mest idiotiske dama på den nordlige halvkule, er total. Det burde være forbudt å slippe gamle damer på over tjue år løs ved et tastatur!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg tar med meg sudokoen og ei gammeldags penn og går og legger meg.

Forhåpentligvis greier jeg fremdeles å skrive tallene fra en til og med ni

-og i morgen er en ny dag-

Fotoutstilling på Kvernes

Eva Cathrin og Marianne er omtalt flere ganger i bloggen min - og forhåpentligvis blir de en del av  dagene mine i uoverskuelig framtid. Hundedamer, fjellgeiter og amatørfotografer er de begge to. I tillegg er de fantastiske venner som jeg stoler hundre prosent på.

Mens jeg var i Polen var begge disse damene med på fotoutstilling på museet her på Averøy, og heldigvis rakk jeg (med et nødskrik) å se utstillingen. Her er noen av bildene til EC
Vil du se flere av hennes bilder, kan du gå til fotobloggen hennes, Hagemor fotosafari

Marianne (også kalt Knøtte) hadde bla a med disse bildene;
Flere av hennes bilder finner du på bloggen Kompassrosa

 

Her er damene opptatt med å pakke ned bilder.
EC er primus motor for mye, og har hatt en finger med i spillet på denne utstillingen også. Her er hun sammen med representanter for fotoklubbenJeg har slettes ikke tenkt å konkurrere med damene om å bli beste fotograf, men jeg HAR tenkt meg en tur ut på Atlanterhavsveien i dag. Fotoapparatet blir med , det også!

Etterhvert blir det også dag-for-dag blogging fra Polenturen... Jeg er igang igjen :o)

...og endelig ville bloggen laste opp bildene mine.. Nå skal jeg UT!

Bildeopplasting....

Nå har jeg prøvd "i evigheter" på å laste opp bilder på bloggen. Vi er ikke helt enige, men det blir vel bedre etter en stund. Får prøve meg igjen utover dagen. Nå skal jeg pakke fotoapparat og klesskift for å ta en tur ut på Atlanterhavsveien. Det regner litt, men jeg har vært ute en stormnatt før. Håper bare det er litt oppholds innimellom slik at det er mulig å ta litt bilder uten at fotoapparatet blir for vått......

Golf er ikke for pyser

Beklager, det blir mye golf her nå, men siden David trener to ganger i uka, går det med litt tid på det. Etter høstferien blir det for mørkt om kveldene til å trene, så da blir det pause fram til våren.

Treninga i dag ble en våt fornøyelse, og svela hos Adolf smakte ekstra godt etterpå

Har man først gått ut, gjør man ferdig flighten!- men i slike tilfeller skjønner man at gode, vanntette golfsko med "pigger" og store paraplyer er nødvendige.

Jeg og David rakk en "byrunde" og fikk bl a henta takkekortene etter konfirmasjonen.Vi er veldig fornøyde med resultatet.

Da jeg starta på dette innlegget hadde jeg samtidig laga brownies. Det er altfor lenge siden det har blitt tid til tirsdagskos og CSI.Mens jeg holdt på med baking og blogging, fikk vi besøk også, og vips så var jeg og D bedt i 50-års dag. Det blir sikkert koselig.

Koselig var det i helga også. Til tross for at jeg jobba på lørdag og D jobba på søndag, ble det tid til trivelig kveldsbesøk hos Bente og Bjørn på lørdag, og søndag kom Gerd og Roger en tur hit på kveldsmat. Fikk lurt inn et besøk på fotoutstilling også. Både Knøtte og EC hadde bilder der, og på mirakuløst vis dukka Knøtte opp akkurat da jeg og EC kom innover :o)

Jeg kan ikke få sagt det ofte nok - JEG ER SÅ UTROLIG GLAD FOR MINE FINE VENNER ♥

 

 

Sommer i septemberSelv om vi har kommet ut i september har vi hatt en aldeles nydelig dag i dag. Da jeg sto opp ved ett-tiden (Jeg har vært på nattvakt, ja ;o) hang en stor, gul sol på knallblå himmel. Litt synd å sove bort dagen, men vi fikk iallefall utnyttet ettermiddagen.... Golftrening (for David) sammen med fine mennesker, og etterpå kjørte vi ned i byn og kjøpte softis og varm sjokolade.    Lykken er i de små tingene.
Under her legger jeg inn bilde av noen av de kjekke ungdommene fra juniortreninga i Kristiansund og Omegn Golfklubb. Bildet ble tatt i august og mange var fremdeles på ferie da. Vanligvis er det ca femten ungdommer på hver trening.De fleste av ungene på bildet har allerede spilt golf i flere år.
Nå er det vel snart tid for senga, og så får man håpe at husmora virker i mårra...

Etter turen..
Da var vi hjemme igjen etter en begivenhetsrik tur med "Hvite Busser". Vi kom hjem i natt, og er vel bare sånn passelig uthvilte. Hans har dratt til Trondheim igjen, og jeg skal stort sett vaske klær, lage middag og sove for å forberede meg på nattvakt. Det er vel på tide å komme inn i hverdagsmodus igjen.
Turen var en kjempefin opplevelse, spesielt siden begge guttene var med. Mange inntrykk å fordøye, og mange bilder å sortere, både rent praktisk og mentalt. Foreløbig må hensynet til jobb komme først, så nå er det husarbeid og søvn... Har to nattevakter, så dagene går litt i ett, men jeg stikker nok innom bloggen av og til også :o)
, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits