november 2009

Fakkeltog for Regine Stokke

fakkeltog

(Alle bilder fra fakkeltoget er lånt av fotograf Bjørn A Hansen i Tidens Krav med tillatelse fra ham)

Etter at mørket hadde senket seg over Kristiansund i går ettermiddag, snodde en lenke av lys seg rundt i boligfeltet på Dale. Ca 300 mennesker hadde møtt opp for å synliggjøre vår støtte til nydelige Regine. Det er så lite vi kan gjøre, men vi kan iallefall vise at vi bryr oss om henne og familien hennes.

fr fakkeltoget

Før fakkeltoget var det samling ved den gamle barneskolen på Dale. Der solgte arrangørene Dancing Boots fakler, og etter toget åpnet de lokalene for at folk kunne samles over en kaffekopp. All ære til de som fikk istand dette arrangementet.

dancing boots

Litt etter kl halv seks gikk toget en runde i boligfeltet og opp til huset der Regine og familien bor. Forrest i toget gikk initiativtakerene Linda og Hilde Merete, fulgt av venner, naboer, skolekamerater, lærere - og andre (som meg) som kjenner Regine gjennom bloggen hennes. Det var underlig på mange måter, å føle dette samholdet blandt ukjente mennesker. Vi var der for å synliggjøre den omtanken vi alle har for denne jenta som har rørt oss med sin ærlige fortelling. Kreft rammer når man minst venter det, og man føler  seg maktesløs i en slik tragedie.

hjemme hos regine

Ved huset der Regine bor, stoppet vi en liten stund. Gaten var full av mennesker. Flammer fra mere enn 200 fakler steg mot kveldshimmelen, og mange gode tanker gikk fra hoder og hjerter opp til verandaen hvor Regine og hennes familie stod.

Etterpå snudde vi og gikk tilbake til utgangspunktet, og for min del var det på tide å ta ferga over fjorden igjen.

Vi var 300 som gikk i tog i går, men rundt omkring i kalde Norge tente mange bloggere sine lys for Regine og sendte varme tanker til en ung jente som har lært oss mye om hva som er viktig i livet.

prixlys 011


Ta vare på hverandre!

-klem-

Om du vil lese mer om fakkeltoget og se flere bilder, trykker du på linken til Tidens Krav under det første bildet...

Lansering av Mr. Mike i Trondheim

Egentlig skulle jeg ha skrevet et innlegg om forfatteren Tiger Gartê først, men det har jeg ikke rukket ennå. Imidlertid vil jeg tipse dere som bor i Trondheimsområdet om lanseringen av hans nye bok, "Mr.Mike", i dag.

Siden jeg ikke har lest boken enda, kan jeg ikke uttale meg spesifikt om den, men ny krim av en ung norsk forfatter er alltid spennende etter mitt hode.

Teksten nedenfor har jeg tatt med meg fra Facebook, og JA - jeg ER misunnelig på de som har anledning til å dra dit!!!

Håper alle uansett har en deilig torsdag

-klem-

mrmike189x300Aschehoug Forlag arrangerer GRATIS lanseringskveld for Tigers nye krimbok ?Mr. Mike?. I tillegg til forfatteren selv, opptrer den fantastiske artisten Ine Hoem. Det fremmadstormende og svært severdige bandet ?Your Headlights Are On? avslutter kvelden med en minikonsert. Det blir i tillegg opplesninger fra boka og noen overraskelser.

I 2007 kom det langt flere enn forventet da vi hadde lansering på Ricks, og mange måtte stå. Nå slår derfor forlaget på stortromma og har leid hele Dokkhuset, som ligger like ved Solsiden kjøpesenter. Dokkhuset er Trondheims nyeste og beste konserthus, og har sitteplasser til absolutt alle som måtte ønske å komme.

Arrangementet vil vare cirka halvannen time fra klokka 19, og er helt GRATIS!

TA MED SÅ MANGE VENNER DU VIL!


Jubileum

bremsneshatten 004

I dag har vi et aldri så lite jubileum... Det er 23 år siden vi flytta inn i huset vårt!!
Egentlig er det litt rart å tenke på hvor lang tid som har gått og alt som har skjedd...
Da vi flytta hit, var alt rosenrødt. Vi var nygifte, hadde nytt hus, ny bil, gode jobber og trodde livet ville gå på skinner.
Vel, veien ble noe kuppert, og vi har fått vår del av sorger også, men man har jo bare dette ene livet, så man får vel sørge for å fylle det med gode opplevelser - så godt man kan.

Huset under Bremsneshatten har lenge vært "Huset i skogen", men nå har det vært full aktivitet rundt oss en stund, og dette er resultatet..

bremsneshatten 009

Mye av skogen er hogget ned og vi er tilbake i det åpne landskapet vi flyttet til. Bonden som eier flisdungene er en effektiv kar, så han har vel en plan med disse også. Etterhvert får vi sauer til naboer her, og det skal jobbes fram et turområde rundt "Hatten".

bremsneshatten 001

Det er iallefall blitt forandring på det å ikke se skogen for bare trær.. Er litt spent på hva ungene syns om forandringene...

Godmorgen hverdag

husmor

Jeg hadde egentlig ikke trodd at det skulle være så deilig å stå opp kl 05.45 en mandagsmorgen for å sende gubben på jobb, men det er SÅ godt!!!

Nå har D dratt til Kristiansund, David har gått til skolebussen, og jeg har snakket med Hans på telefonen. Alle har det bra og er klare for en ny uke ♥

Selv er jeg klar til å fortsette dagen med....
vaskedame

..vaskebøtta. Rundtvask i kjellerstua står for tur, så det er vel egentlig bare å komme seg igang.

Etter middag satser jeg på å rekke en runde på treningsstudioet sammen med Synne Helen, og når dagen avsluttes med ..

71

..yndlingsprogrammet på TV, kan det ikke bli bedre.

Et ørlite minus er det vel at jeg skal på jobb til natta, men uka inneholder fire nattevakter, og jeg er veldig glad i jobben min. Akkurat idet jeg pakker snippveska for å dra ut på kvelden, er det litt "surt", men når jeg har kommet meg i arbeid er det helt greit!

Håper dere alle får en fin mandag

-klem-

19.nov.2009

oktobernovember 005

Selv når det går mot natt, lover himmelen over Averøy at det kommer en lysere morgen

- iallefall i de fleste tilfeller...

På beina igjen

oktobernovember 017

Far i huset er på beina igjen! Det er ikke bare bare å være syk. Papirarbeidet som følger med er en stadig kilde til irritasjon, og for D som har "kontakt" med tre forskjellige sykehus, er det stadig nye skjemaer å fylle ut. Her er det reiseregninger som må sendes inn....

Vi fikk forresten en veldig hyggelig overraskelse her en dag. Eller - D fikk den, men den er en fryd for øyet for oss andre også

oktobernovember 018

D fikk denne nydelige blomsterbuketten fra sine kolleger i Brødrene Røsand. Tror ikke det finnes en mann som setter mer pris på blomster enn det D gjør, så han ble veldig glad for den.

Nå har D kjørt David til konfirmasjonshelg på Sørheim. Etterpå skal han en tur på hytta. Jeg har en hel formiddag som jeg skal bruke til ingenting før jeg skal på seinvakt....

oktobernovember 019

Jeg prøver å slutte å blande meg borti ting, så David har selv pakka det han skal ha med seg...men mobiltelefonen ligger igjen hjemme. Kanskje han husker den når han skal innover i mårra??

Nå skal jeg ta meg en kjapp runde med rydding før jeg skal ut en tur. Merkelig, egentlig, å ha mange timer til å gjøre hva jeg vil...

Håper dere alle har en fin lørdag

-klem-

Deilig kjedelig fredag

Dette har vært en utrolig deilig fredag. Huset er vaska og helga kan bare komme. David har vært på ungdomsklubben og jeg har vært en tur på trening. Nå skal jeg tenne stearinlys og lete  fram heklinga mi - og da blir David glad, for han vil ha PCn :o)

God fredagskveld!

-klem-

Ferdig operert :o)

Da er D ferdig operert, og alt ser veldig fint ut. De fant ikke noe mere "skummelt", og etter noen dager med god pleie i heimen, kommer det til å gå rett vei igjen. Nå kan jeg blogge oftere igjen, for jeg har karra meg opp av det svarte hullet der alt var trist og mørkt....
Dagen i dag blir brukt til å kose seg i heimen, og egentlig gjøre minst mulig, men fra i mårra av er det igjen tid for trening og et mere normalt liv.
Det gode som kom ut av dette, er at vi har fått en ekstra påminnelse om hvor mye familien betyr. I tillegg har det kommet noen blogghilsener som jeg setter VELDIG stor pris på.. Jeg har vært dårlig til å svare på dem, men jeg kommer alltid til å huske hvem som har løftet oss opp disse dagene, med telefoner, blogghilsener, SMSer.... Så mange gode mennesker som finnes i verden.

Håper dere alle har en FIN onsdag

-klem-

On the edge...

For tiden føler jeg at jeg går på en knivsegg.... Jeg kan ikke, må ikke, bør ikke trå feil.
Jeg er ikke syk, men når nå dette kreftspøkelset har flyttet inn i huset, er jeg egentlig redd hele tiden. Redd for hva som vil skje - og redd for de tingene som ikke vil skje..
Jeg har tusen spørsmål og ingen å spørre - og dette takler jeg dårlig. Jeg prøver å være støttende og legge tilrette for at dagene skal bli best mulig fram til operasjonen, men det er ikke enkelt.
Håper det blir bedre - SNART!!!
Men nå er det tid for jobb..

Sinna dame!!!

Nå er jeg lei av telefonen, lei av beklager, lei av desverre...
Håper alle NAV-ansatte går hjem i dag og syns de har gjort en god jobb, for da gjør det ikke noe at jeg syns hele systemet er no' dritt.
Livet er tøft nok for tiden om jeg ikke skal sloss mot vindmøller på alle kanter!

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits