Sport

En herlig revansj

Etter at kritiske røster har uttalt seg i alle retninger om Petter Northugs reaksjoner - og mangel på uttalelser - gleder det meg veldig å se disse bildene(Bilder; Terje Pedersen, ANB)
Norsk gull på lagsprinten til Øystein Pettersen og Petter Northug! Spenningen holdt hele løpet gjennom, men en fantastisk spurt inn mot mål satte punktum for et flott løp.
-og som Ahlsgaard sa - nå går det bare en vei for de norske langrennsutøverne :o)

Jeg gikk i fella

Joda, jeg havnet i OL-fella, jeg også. Med skiskyting og en nylig spennende super G, blir det lite tid til blogging...


Nå er det straks tid for kvinnelangrenn... Regner med at det kan bli veldig spennende, det også.
Desverre finner vi ikke Marthe på start, men det er fremdeles flere sjanser iløpet av OL. "Inside information" forteller iallefall at Marthe og familien har det fint i Canada. Jeg er veldig glad for å se at hun har familie rundt seg der, for OL må vel være det ultimate følelsesshowet innen idrett... De store gleder, de store skuffelser...og mange av utøverne er faktisk ganske unge mennesker som trenger å ha et godt apparat rundt seg...

OOps - tid for langrenn... Kommentarene får jeg svare på når jeg lander på jorda igjen :o)

-klem-

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits