Trening

Første dag på trening

For et års tid siden ble jeg medlem på treningssentret. Omtrent samtidig slo kroppen seg helt vrang og da ble jeg veldig forsiktig. Dermed ble treningsskoene satt bort og jeg ventet på å få vite hva som egentlig foregår i kroppen.

Nå vet jeg litt mere. Bl a er det ikke bare en fordel men også veldig viktig for min del å holde seg i bevegelse. For at jeg ikke skal gå lei må jeg prøve å variere litt. Takket være Knøtte ble det oppstart på treningssentret i dag. Det var veldig kjekt, men det gjelder å skynde seg langsomt. Innimellom er det øvelser jeg ikke kan gjøre, og da får man finne alternativer.

Skoene kom iallefall på.

En times trening gjorde godt. En flink instruktør og en god treningsvenninne er også veldig kjekt.

Treningen var variert og s l i t s o m  for ei utrenet kjerring.

Det var morsomt å prøve noe nytt også, for

boksing, det har jeg aldri prøvd før.

Treningen merkes i armene. Jeg vurderer å drikke kaffe med sugerør så jeg slipper å løfte koppen. Om dere ikke hører mere fra bloggen min er jeg redd jeg har gått rett tilbunns i svømmebassenget senere i kveld. Det er lenge siden jeg har vært der også, så det spørs hvor mange meter jeg får svømt iløpet av en time. Får satse på å holde meg på grunna.

 

Ha en fortsatt fin onsdagskveld.

Å bruke dagen fornuftig

I utgangspunktet syntes jeg det var veldig fornuftig å sove litt etter nattvakta. Jeg la meg ned - og stod opp - og la meg igjen - og stod opp igjen.... Etter to timers forsøk uten å ha lukket et øye, fant jeg ut at jeg heller skulle ta meg en tur på trening.

Det riktige navnet på treningssenteret er jeg ikke så sikker på, men det er iallefall en avlegger fra TRENINGSSENTERET i Kristiansund. Jeg er fornøyd med å ha laget meg en plan i forhold til trening og er i tillegg veldig fornøyd med den oppfølgingen jeg får av instruktørene på Røsand.

I dag kjørte jeg en intervalløkt på tredemølle samt at jeg tok en runde på de styrkeapparatene som instruktøren la opp til meg. Det var veldig bra å få laget et eget program, både med hvilke apparater jeg skal bruke og hvor mye vekt jeg skal ha på. Siden det egentlig er "intervalldag" i dag, kjører jeg bare en runde for å venne meg til apparatene. Det er endel å lære og ganske mye å huske på. Etterhvert kan man det utenatt og da blir det enklere.

Det er litt fristende å være flinkere enn man egentlig er, men jeg prøver å ikke gå i den fella. Man må begynne et sted og så heller øke intensiteten

Jeg er ikke verken flinkest, sterkest eller raskest.... Men det er heller ikke målet. Målet er å bli flinkere til å trene, raskere i kroppen og sterkere i morgen enn jeg var i går.

Og DET blir jeg :o)

Ha en fortsatt fin mandag!

Steg for steg

I kveld fikk jeg beskjed fra Gubben om at nå hadde han bestilt en til meg også. Først ante jeg ikke hva han mente, men det gikk snart et lys opp for meg... Han hadde bestilt en slik til meg!

En skritt-teller. Gubben har brukt sin flittig helt siden han fikk den gjennom jobben sin, og jeg har misunt ham den like lenge. Det hadde vært kjekt å se hvordan det virker, bl a når vi går tur sammen, for jeg har kortere ben enn ham og tar mange flere skritt enn ham - tror jeg. Snart kan vi finne ut av det.

Det er også en god drahjelp for å komme seg ut. Nå kan vi konkurrere mot hverandre, og om jeg finner ut hvordan jeg skal registrere meg på dytt.no, blir det enda morsommere. Nå gleder jeg meg til å gå til postkassen for å finne ut om det snart er pakke til meg der!

Og etterhvert kommer jeg meg kanskje ut mer igjen..Steg for steg!

NÅ skal jeg ikke gå mange skritt, for jeg skal gå direkte inn i senga. I morgen har jeg nemlig et stort prosjekt på gang... ca fire kvadratmeter stort!

God Natt, og sov godt.

 

-klem-

Step - time(Bildet er lånt fra en.com-side som jeg ikke husker navnet på.)

Da overlevde jeg faktisk min første step-time siden David ble født - og han er 14 år. Det var flott trening, flink instruktør og koselige step-damer♥
Gleder meg allerede til tirsdag, da er det på tide med spinning. Lenge siden jeg har prøvd det også.
Jeg liker variert trening, og er vel mest glad i å være ute, men det er da morsomt på treningssenteret også :o)

På hvordan måte liker du best å trene?

Til ære for Birken

..har jeg lett fram sykkelen i dag. Den har stått så lenge i garasjen at jeg nesten ikke fant den...

images sykkel

Jeg fant iallefall ut at når man først har lært å sykle, så glemmer man det aldri. Med skrikende bremser og skjelvende hjul var det lite som minnet om birken, men det var moro lell :o) Om det ikke blir så lange turer, så er en kort tur hver dag en stor forbedring i forhold til en sykkel innerst i garasjen

Men nå er det tid for resten av tippekampen fotball


                                                                       :O)

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits