Venner

Rød overraskelse ut av det blå.

Da jeg var i byen i går rakk jeg endelig å ta en tur innom Shoeart. Jeg er veldig glad i den butikken som bl a fører mitt yndlingsskomerke, Unisa. 

Jeg er også veldig glad i Cecilie, innehaveren som våger å satse på et spennende konsept.

Da jeg hadde fødselsdag i januar, var Cecilie invitert, men hun ble syk og kunne ikke komme, Jeg har nesten ikke vært i byen siden januar, utenom på skolen,

og det var veldig hyggelig å hilse på Cecilie igjen. Da jeg skulle til å gå, overrasket hun meg med å si "Jeg har bursdagsgave til deg". Hun stakk ut på bakrommet og kom inn med denne.


Snakk om overraskelse. Jeg hadde ikke ventet dette i det hele tatt!

Og da jeg åpnet pakken ble jeg nesten målløs.

Der fant jeg

 

S K O E N E

Skoene med store bokstaver, for jeg syns de er så fine! Klassiske, rene linjer og med "det lille ekstra".

Jeg hadde prøvd dem flere ganger, og det hadde oppmerksomme Cecilie lagt merke til. 

Noen drømmer er store og noen er små, men å få oppfylt en drøm er alltid vidunderlig.

Som min amerikanske navnesøster Carrie sier; Jeg er ikke redd for høyder - har du sett skoene mine?

 

#sko #venner #shopping #bursdag

Sjarmalarm

Siden mine egne gutter har "vokst fra meg" syns jeg det er veldig koselig med de to små som av og til titter inn i livet mitt. Sjarmisen er litt over året og Verdens søteste Nabo fyller snart to. En dag nå nylig hadde jeg besøk av ettåringen. Litt misnøye var det nok da mamman dro, men det varte ikke lenge. Vi tok oss en tur ned på lekeplassen der Sjarmøren koste seg sammen med barn fra barnehagen. "Han er liten og jeg er såååå stor" sa ei lita frøken og viste meg tre fingre med venstre hånd høyt opp i lufta....

Båten var spennende. Man kan klatre oppi og klatre ut av - mange ganger. Like moro hver gang.


De store ungene på tre og fire år hadde med seg spader, spann, biler og andre leker. Alle ville gjerne låne bort.

Konsentrasjon

Han fikk også prøve seg på vippehuske og karusell, men med en barnepasser som var liiiitt over gjennomsnittet skeptisk til farten syntes nevnte person det var en dårlig idè å slippe barnet for å fotografere...

Jeg satt selvfølgelig ikke og tviholdt på gutten. Sand er spennende og andre barn er morsomt. Håper bare mor syntes det var like morsomt med sand på klærne.

Jeg koser meg veldig sammen med Sjarmisen. Mamman har selvfølgelig gitt klarsignal til at jeg fikk legge ut bildene her i bloggen.

Som nevnt har vi også en fantastisk "Lillenabo". Han er nesten to år og elsker å være ute. Jeg har selvfølgelig bilder av ham også men har ikke spurt om lov til å bruke dem i bloggen, så det får vente til en annen gang.

Ha en fortsatt fin mandagskveld.

 

-klem-

Søndagsbesøk

Da jeg trodde at dagen var best mulig ble den faktisk enda bedre. Helt uventet fikk vi besøk.  Julie kom. Med røde roser i kinnene etter bålkos sammen med mamman og pappan og med hoppende musefletter er hun noe av det søteste som finnes.

Hun forteller om dukken sin og viser bilder av en liten Lucia på mammas telefon. Innimellom bygger hun konsentrert en palme som hun pent og ordentlig henger aper opp i.

Så fantastisk det er å få besøk av en trygg og oppvakt fireåring som egentlig ikke kjenner oss så godt men som helt naturlig gir av seg selv. 

Vi er alt for lite flink til å besøke folk uten å være invitert. Pappan til Julie er Gubbens søskenbarn og de bor ikke så langt unna oss. Kanskje er det ikke så farlig å være litt mere åpen? Litt mere impulsive og litt mere avslappet?

Tusen takk for at dere kom innom, John og Ann Elin og en ekstra god klem til nydelige Julie.

 

Håper alle er klar for en flott ny uke ♥

 

, Averøy

Hestia var ilden og hjertets gudinne. Den som holdt liv i flammen... Fordi min mann D og mine to voksne sønner er det viktigste i mitt liv, har jeg lånt navnet. Uansett hva som skjer, er mitt hjerte hos disse tre og det vi har sammen.

Norske blogger
hits